maak het thuis kerst ready met de leukste kerst trends

Creatief zijn met kerstdecoratie

Zo doe je het!

Ja jongens, kerst staat weer voor de deur. Voor veel mensen is dit de leukste tijd van het jaar. Samen zijn met familie en vrienden om de buikjes eens goed te vullen is natuurlijk nooit mis. Maar wat ook erg leuk is, is dat je het huis weer helemaal gezellig mag maken. Maar wil je het dit jaar toch ietsjes anders doen dan je buurman, broer of beste vriendin? Dan hebben wij een aantal leuke tips voor jou op een rijtje.

1. Hang het aan een tak

Je kunt natuurlijk al je mooie kerstballen en ornamenten in de kerstboom hangen, maar wat misschien nog wel veel leuker is, is om het aan een tak te hangen. Loop eens het bos in en zoek een toffe tak of knip er een af van een kerstboom, hang hem op aan de muur of het plafond en leef je uit. Zo ben jij zeker de creatiefste uit de buurt!2. De kerstpiramide

De kerstpiramide is gemaakt van bamboo stokken (mag ook van een andere houtsoort zijn) en is versierd met traditionele groene kerstslingers. Het leuke van zo'n piramide is dat het veel minder kolossaal is dan een kerstboom en daarom ook geschikt voor kleinere ruimtes.


3. Kerstmis aan de muur

Bijna iedereen hangt zijn kerstdecoratie op aan de kerstboom of zet het neer op tafel. Maar vergeet niet dat je met een muur heel creatief kunt zijn, zeker met kerst. Ga opzoek naar een houten vakkenkast of krat of maak er een zelf en sla spijkers in de bovenkant van ieder vak. Haal je schilderij van de muur, hang hem op en leef je uit. Dan kun jij lekker de show stelen met kerst dit jaar.


Maak een afspraak met een van onze interieurcoaches