Aanhuis Helmond

Stijl & Co is trots om aangesloten te zijn bij Aanhuis.nl. Maar wat houdt dit precies in?

Aanhuis.nl hebben zich gespecialiseerd in het geven van interieuradvies en het leveren van kwaliteitsproducten op het gebied van woninginrichting. Door aangesloten te zijn bij Aanhuis.nl kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn.

In onze showroom kunt u genieten van alle laatste trends op het gebied van wonen, meubilair, (PVC) vloeren, gordijnen, raamdecoratie, zonwering, vloerkleden, behang, maatwerkkasten, traprenovatie, verlichting, woonaccessoires en alles wat hiermee te maken heeft. Wij bieden een uitgebreid assortiment van producten van hoge kwaliteit, waardoor wij voor iedere klant een passende oplossing kunnen bieden.

Als aangesloten partner van Aanhuis.nl kunnen wij bovendien gebruikmaken van het netwerk en de expertise van deze organisatie. Zo blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van interieur en kunnen wij onze klanten altijd de beste producten en service bieden.

Wilt u graag meer weten over Aanhuis.nl en wat zij doen? Bezoek dan de onderstaande link voor meer informatie. En natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze showroom om de producten en service van Stijl & Co zelf te ervaren!

Aan Huis – Helmond
IMG_9955

Adviespakketten

Interieuradvies Basis

Een goede start…

– maximaal 2 uur
– stijl
– moodboard

Wil je de basis van jouw interieur bepalen, maar weet je niet precies wat bij jou en je huis past? Wij helpen je met een life-moodboard om de juiste keuzes te maken als het gaat om de stijl en kleuren van je ramen. vloeren en wanden. Het basisadvies is kosteloos en vormt een mooie basis voor de inrichting van jouw hus.

Interieuradvies Premium

Een luxe basis

– Stijl
– Moodboard
– Kleur- en behangadvies
– Product advies

Je persoonlijke smaak bepaalt of jij je thuis voelt in je huis. Onze interieuradviseurs helpen je graag op weg naar je droominterieur. Samen doorlopen we alle stappen op weg naar een energiezuinig, akoestisch aangenaam en praktisch interieur. De ontwerpen zijn van jou na de betaling en ontvang je in print en een digitale versie. Vanaf €149,-* Dit wordt in mindering gebracht bij een aankoopbedrag van meer dan €2.500. De daadwerkelijke kosten zijn afhankelijk van de woninggrootte en het aantal vertrekken.

Interieuradvies Deluxe

Alles wat je nodig hebt

– Intake gesprek
– Optioneel bezoek aa huis (binnen een straal van 25km)
– Moodboard
– 2D- tekening
– Kleur-en of behangadvies
– Meubelplan
– Vloer advies
– Raamdecoratie advies
– Verlichting
– Accessoires (mogelijkheid om aan huis te stijlen)

In dit uitgebreide interieuradvies krijgt je complete ruimte de volledige aandacht. Bij een interieuradvies deluxe is het vooral fijn dat je een aantal zaken bij elkaar gebracht ziet worden, als meubelen, raamdecoratie, indeling, kleur en behang, een compleet en persoonlijk interieuradvies. Hier brengen we alle disciplines binnen ons bedrijf bij elkaar. Dit ontwerp is van jou en krijg je na betaling in print- en digitale versie. Vanaf €495,-*. Dit wordt in mindering gebracht bij een aankoopbedrag van €7.500,-.

BIJ STIJL & CO STAAT VAKMANSCHAP HOOG IN HET VAANDEL.

Enkele kenmerken van ons vakmanschap zijn:

  1. Deskundigheid: onze medewerkers zijn experts op het gebied van interieuradvies, stoffering en vloeren. Ze hebben de kennis en ervaring om jou van het beste advies te voorzien en het gewenste resultaat te behalen.
  2. Maatwerk:  er altijd gekeken naar jouw persoonlijke smaak, wensen en behoeften. Hierdoor wordt er altijd maatwerk geleverd dat perfect aansluit bij jouw stijl en levensstijl.
  3. Hoogwaardige kwaliteit: Wij werken alleen met de beste materialen en producten van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor ben je verzekerd van een duurzaam resultaat dat lang mooi blijft.
  4. Oog voor detail: er veel aandacht besteed aan de kleinste details. Of het nu gaat om de afwerking van een vloer of het stikwerk van een kussen, elk detail wordt met veel zorg en precisie uitgevoerd.
  5. Service en nazorg: Ook na de afronding van een project kun je altijd terecht voor vragen.
Afspraak maken
Passe APrtout Livio lounge gedeelte
premium-vinyl-ancares_grege_191022-3081

bezoek onze showroom voor inspiratie en tips!

Maak een afspraak met onze opgeleide interieur ontwerpers voor deskundig advies!