Henders & Hazel of Xooon besteld u online en kunt u afhalen bij ons in de winkel of laten bezorgen. Online inspiratie opdoen kan via onze website of natuurlijk in onze winkel.

Webshop

Xooon

Xooon

De Xooon collectie bestaat uit trendy, opvallende en eigenzinnige meubels en accessoires voor het volledig inrichten van jouw woonkamer. De collectie wordt regelmatig vernieuwd waardoor er continue wordt ingespeeld op de laatste woon- en interieurtrends. Xooon meubels zijn modieus, modern en representeren een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. De Xooon collectie richt zich op de jong voelende klant die weet wat ze wil. Deze klant houdt van sporten en is ruimdenkend. Bekijk en shop de Xooon collectie!

Shop nu
Henders & Hazel

Henders & Hazel

Henders & Hazel biedt interieur meubelen en accessoires voor een brede doelgroep die zich richt op het uitdragen van een eigen lifestyle in haar woning. je kunt jouw woonkamer in harmonie brengen door het combineren van meubelen met de juiste accessoires, verlichting, wanddecoratie en vloerkleden. De collectie is geïnspireerd op verschillende culturen uit de gehele wereld, daardoor kun je genieten van unieke en sprekende meubels en accessoires. Bekijk en shop de Henders & Hazel collectie!


Shop nu

Ons assortiment