Tempur goedkoop en in de sale shop je bij Stijl & Co in Helmond, Deurne en Gemert. De grootste slaapspecialist met het ruimste assortiment in bedden, boxsprings en matrassen.

Tempur Summersale

Met 50% korting op ieder 2e artikel

Tijdens de zomermaanden vinden wij Nederlanders het maar lastig om voldoende en goed te slapen. Nergens voor nodig vinden wij. Want met onze collectie Tempur ben je ook in de zomer verzekerd van een heerlijke nachtrust. Het unieke Tempur materiaal in combinatie met natuurlijke stoffen zorgen ervoor dat je bed heerlijk koel aanvoelt en perfect ondersteund is. Ervaar nu zelf het unieke Tempur gevoel met 50% korting op iedere 2e artikel.

Actievoorwaarden:


  • De actieperiode is van 29 juni tot en met 22 september 2019.
  • Tijdens de actie ontvang je 50% korting op het 2e artikel. De korting wordt verrekend op het goedkoopste artikel van de twee gekozen artikelen.
  • Bij aankoop van 1 artikel ontvang je 25% korting.
  • Bij aankoop van een 2-persoons matras ontvang je 25% korting.
  • Deze korting is niet geldig in combinatie met andere acties, zoals de Relax bedombouw actie.
  • De acties zijn niet in te wisselen tegen contant geld.

Wat maakt Tempur zo uniek?

Bij Tempur onderzoeken, ontwikkelen, ontwerpen, fabriceren en distribueren ze matrassen, hoofdkussens en andere slaap- en comfortproducten, die bijna allemaal gemaakt zijn van het unieke Tempur materiaal. Dankzij de jarenlange ervaring in het laboratorium – en in de slaapkamer – is Tempur ervan overtuigd dat zij jou een geweldige nachtrust kunnen bieden. Ieder Tempur product wordt geproduceerd in hun eigen fabrieken in Denemarken en Amerika.

19-205-Tempur-Summersale-BANNER-2463x913px-LOGO-NL.jpg