Interieuradvies bij Stijl&Co

 

Onze interieuradviseurs zijn experts op het gebied van interieurontwerp en hebben jarenlange ervaring in het vak. Ze blijven op de hoogte van de nieuwste trends en kunnen je helpen bij het maken van weloverwogen keuzes op het gebied van kleuren, materialen, raam- en wanddecoratie, vloeren, meubels en accessoires.

Bovendien hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering en nemen wij ruim de tijd om jouw wensen en behoeften te bespreken. Op die manier kunnen wij een advies op maat geven dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke smaak en levensstijl.

Maak een afspraak met een van onze interieuradviseurs en ontdek zelf wat wij voor jou kunnen betekenen. Van kleuradvies tot complete interieurontwerpen, wij staan voor je klaar om van jouw huis een warm en sfeervol thuis te maken.

advies post 29-11

Adviespakketten

Interieuradvies Basis

Een goede start…

– maximaal 2 uur
– stijl
– moodboard

Wil je de basis van jouw interieur bepalen, maar weet je niet precies wat bij jou en je huis past? Wij helpen je met een life-moodboard om de juiste keuzes te maken als het gaat om de stijl en kleuren van je ramen. vloeren en wanden. Het basisadvies is kosteloos en vormt een mooie basis voor de inrichting van jouw hus.

Interieuradvies Premium

Een luxe basis

– Stijl
– Moodboard
– Kleur- en behangadvies
– Product advies

Je persoonlijke smaak bepaalt of jij je thuis voelt in je huis. Onze interieuradviseurs helpen je graag op weg naar je droominterieur. Samen doorlopen we alle stappen op weg naar een energiezuinig, akoestisch aangenaam en praktisch interieur. De ontwerpen zijn van jou na de betaling en ontvang je in print en een digitale versie. Vanaf €149,-* Dit wordt in mindering gebracht bij een aankoopbedrag van meer dan €2.500. De daadwerkelijke kosten zijn afhankelijk van de woninggrootte en het aantal vertrekken.

Interieuradvies Deluxe

Alles wat je nodig hebt

– Intake gesprek
– Optioneel bezoek aa huis (binnen een straal van 25km)
– Moodboard
– 2D- tekening
– Kleur-en of behangadvies
– Meubelplan
– Vloer advies
– Raamdecoratie advies
– Verlichting
– Accessoires (mogelijkheid om aan huis te stijlen)

In dit uitgebreide interieuradvies krijgt je complete ruimte de volledige aandacht. Bij een interieuradvies deluxe is het vooral fijn dat je een aantal zaken bij elkaar gebracht ziet worden, als meubelen, raamdecoratie, indeling, kleur en behang, een compleet en persoonlijk interieuradvies. Hier brengen we alle disciplines binnen ons bedrijf bij elkaar. Dit ontwerp is van jou en krijg je na betaling in print- en digitale versie. Vanaf €495,-*. Dit wordt in mindering gebracht bij een aankoopbedrag van €7.500,-.

advies op maat