Gratis en vrijblijvend interieuradvies aan huis door een van onze top stylisten? Boek nu je afspraak via onze website.

Interieuradvies in Helmond

Of je nu al je hele interieur hebt uitgedacht, een beetje weet wat je wilt of juist totaal geen idee hebt, in een interieuradvies met één van onze interieurcoaches krijgen je woonwensen alle ruimte. ‘’Het begint voor ons met luisteren, doorvragen en stap voor stap laten zien wat past bij je smaak en manier van leven. Zo maken we de verwachtingen van onze klanten echt waar.’’

De basis van je interieur zit in de vloer, wanden en raamdecoratie. Hier kijken onze interieurcoaches dan ook als eerste naar. Deze kunnen we ook nog eens zelf leveren en plaatsen. Onze eigen stoffeerders komen inmeten, leveren en ophangen zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

We regelen alles van A tot Z met ons eigen team. Zo houden we grip op de kwaliteit. Dan kun jij straks lekker zitten op je nieuwe bank of stoel en genieten van al het moois in jouw eigen huis

Hoe werkt interieuradvies?

  • De eerste intake is altijd in de winkel zodat we een goed beeld kunnen vormen van de jouw smaak en wensen
  • Voor een bezoek aan huis hebben we ca. 60 minuten nodig
  • Een interieuradvies is compleet met moodboard, floorplan, kleur- en materiaal plan.
  • Wij helpen je gratis, maar niet voor niets. Dit houdt in dat we €150,- rekenen voor een compleet interieuradvies. Ga je over tot aankoop bij ons in de winkel, dan wordt dit bedrag als korting verrekend op het totaalbedrag.
  • Woon je meer dan 15 kilometer van Helmond vandaan, dan kan het zijn dat we extra kosten moeten rekenen voor een bezoek aan huis.

KLIK HIER VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAKOnze projecten

Nordian

Het bedrijf Nordian wilde graag een stoere en tijdloze werkplek creëren waarin het jonge team iedere dag met veel plezier te werk gaat. Een leuke uitdaging voor onze interieurcoach Lisa!

Bekijk het resultaat

Project: van speelkamer tot chillruimte

Wanneer de kids wat ouder worden hebben ze geen speelkamer meer nodig maar een chillruimte. Een ruimte waarin ze lekker met vrienden kunnen gamen en tv kunnen kijken. In zo'n ruimte wordt intensief geleefd, dus alles moet wel tegen een stootje kunnen. Een leuke uitdaging voor onze interieurstylisten.

Bekijk het resultaat

Familie van Tol

Familie van Tol wilde graag een warme, sfeervolle maar ook kindvriendelijke ruimte. Een leuke uitdaging voor onze interieurstylisten Lisa en Yvonne.

Bekijk het resultaat

Familie Verberne

Ester en Robin waren opzoek naar de aankleding voor hun woonkamer. De basis was er al, maar nu de rest nog. Samen gingen ze met onze stylisten Inge en Ruth aan de slag om er een droomthuis van te maken.

Bekijk het resultaat

Familie Janssen in Vlierden

Familie Janssen uit Vlierden wilde graag hun huis eens lekker opfrissen met nieuw interieur. Gelukkig was Yvonne daar om ze te helpen bij al hun woonwensen

Bekijk het resultaat

Familie Evers

De familie Evers kocht onlangs een prachtig huis in Brandenvoort. De taak voor onze interieurcoach Lisa om het huiselijk met een indusrtiele touch in te richten.

Bekijk het resultaat

VB&T Eindhoven

VB&T Eindhoven daagde ons uit om hun kantoor huiselijk te maken zodat het een statement en inspiratiebron wordt voor hun klanten. En dat is ons gelukt!

Bekijk het resultaat

Boek nu een afpsraak met een van onze interieurcoaches