Vakmanschap en persoonlijke aanpak

Zo werken de stoffeerders van Stijl & Co

Wij bij Covetex / Aanhuis.nl hebben een team van ervaren stoffeerders die zich richten op vloerbekleding en het plaatsen van raamdecoratie. Onze stoffeerders werken met veel zorg en precisie, om ervoor te zorgen dat het resultaat perfect aansluit bij jouw wensen.

 

Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en stoffen van de beste kwaliteit. Bovendien staan ze garant voor een uitstekende service en nazorg, zodat je nog lang van je gestoffeerde meubels of raamdecoratie kunt genieten.

Kortom, de werkwijze van de stoffeerders van Covetex / Aanhuis.nl draait om een persoonlijke aanpak, deskundig advies en vakmanschap.

Bij Stijl & Co staat vakmanschap hoog in het vaandel.

Enkele kenmerken van ons vakmanschap zijn:

  1. Deskundigheid: onze medewerkers zijn experts op het gebied van interieuradvies, stoffering en vloeren. Ze hebben de kennis en ervaring om jou van het beste advies te voorzien en het gewenste resultaat te behalen.
  2. Maatwerk:  er altijd gekeken naar jouw persoonlijke smaak, wensen en behoeften. Hierdoor wordt er altijd maatwerk geleverd dat perfect aansluit bij jouw stijl en levensstijl.
  3. Hoogwaardige kwaliteit: Wij werken alleen met de beste materialen en producten van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor ben je verzekerd van een duurzaam resultaat dat lang mooi blijft.
  4. Oog voor detail: er veel aandacht besteed aan de kleinste details. Of het nu gaat om de afwerking van een vloer of het stikwerk van een kussen, elk detail wordt met veel zorg en precisie uitgevoerd.
  5. Service en nazorg: Ook na de afronding van een project kun je altijd terecht voor vragen.
Mobitec-Moods-99-armstoel