van ontwerp naar realisatie…

Projectinrichting

 

Onze afdeling Projectinrichting is al jaren toonaangevend op het gebied van ontwerp en realisatie van inrichtingen en woningstoffering.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van meubelen, maatwerkkasten, behang, akoestische wandbekleding, vloerverwarming, PVC-vloeren, tapijt, laminaat, marmoleum, gordijnen, zonwering en raamdecoratie.

Met onze eigen stoffeerders bieden wij snelle en vakkundige service, waardoor wij in staat zijn om u een zorgeloos, passend en eigentijds interieur te bezorgen.

Onze opdrachtgevers zijn zowel bedrijven als particulieren, die hebben ervaren dat hun wensen door ons team werden waargemaakt. Bovendien zijn wij aangesloten bij het CBW (Centrale Branche vereniging Wonen) , waardoor u vanaf het inmeten tot het plaatsen op vakwerk kunt rekenen.

 

 

advies felicia 3
advies felicia 5

vakmensen

 

Onze stoffeerders en monteurs zijn vakmensen.
De mensen die het werk moeten maken en jou uiteindelijk moeten verblijden met een nieuwe vloer of nieuwe raamdecoratie zijn stuk voor stuk professionals. Wij werken voor 80% met ons eigen team van stoffeerders/monteurs allemaal goed geschoold

 

Complete ontzorging 
Een ander belangrijk pluspunt voor veel bedrijven en instellingen is dat wij je compleet kunnen ontzorgen: van advies tot en met oplevering. We kijken en denken graag met je mee en stemmen onze planning zo veel mogelijk af op jouw bedrijfsvoering. Zo kunnen wij onze werkzaamheden bijvoorbeeld ook op zaterdag of zondag inplannen als dat beter uitkomt.

Stijl&Co-1
Project Malaga
project Wesselmanlaan Helmond
Hero overlay