van ontwerp naar realisatie…

Projectinrichting

 

Onze afdeling Projectinrichting is al jaren toonaangevend op het gebied van Ontwerp, en realisatie van inrichtingen en (woning)stoffering.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van Meubelen, Maatwerkkasten, Behang, Akoestische wandbekleding, Vloerverwarming, PVC- Vloeren, Tapijt, Laminaat , Marmoleum, Gordijnen, Zonwering en Raamdecoratie.

Wij werken met eigen stoffeerders en door deze manier van werken kunnen wij u snelle en vakkundige service bieden en zijn wij in staat u een zorgeloos, passend en eigentijds interieur te bezorgen.

Onze opdrachtgevers zijn verschillende typen bedrijven en particulieren. Deze hebben ervaren dat hun wensen waargemaakt werden door ons team. Wij zijn aangesloten bij het C.B.W. (Centrale Branche vereniging Wonen) waardoor u vanaf inmeten tot het plaatsen op vakwerk kunt rekenen.

 

advies felicia 3
advies felicia 5

vakmensen

 

Onze stoffeerders en monteurs zijn vakmensen.
De mensen die het werk moeten maken en jou uiteindelijk moeten verblijden met een nieuwe vloer of nieuwe raamdecoratie zijn stuk voor stuk professionals. Wij werken voor 80% met ons eigen team van stoffeerders/monteurs allemaal goed geschoold

 

Complete ontzorging 
Een ander belangrijk pluspunt voor veel bedrijven en instellingen is dat wij je compleet kunnen ontzorgen: van advies tot en met oplevering. We kijken en denken graag met je mee en stemmen onze planning zo veel mogelijk af op jouw bedrijfsvoering. Zo kunnen wij onze werkzaamheden bijvoorbeeld ook op zaterdag of zondag inplannen als dat beter uitkomt.

Stijl&Co-1
Project Malaga
project Wesselmanlaan Helmond