Interieuradvies bij Stijl&Co

Maak snel een afspraak

Wij zijn dé interieuradviseur voor de regio Helmond, Deurne en Gemert

Bij Stijl & Co ben je aan het juiste adres voor professioneel interieuradvies op maat. Of je nu op zoek bent naar een complete make-over van je interieur, of simpelweg wat nieuwe accessoires om je huis een frisse uitstraling te geven, onze interieuradviseurs staan voor je klaar.

Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in het vak en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieurdesign. Zij helpen je graag bij het maken van weloverwogen keuzes op het gebied van kleuren, materialen, meubels, verlichting en accessoires. Of het nu gaat om een klassiek of modern interieur, wij zorgen voor een stijlvol en harmonieus geheel dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke smaak en levensstijl.

Loop gerust eens binnen in onze winkel om inspiratie op te doen en kennis te maken met ons team van interieuradviseurs. Wil je graag een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek? Dat kan natuurlijk ook. Wij staan voor je klaar en helpen je graag om van jouw huis een warm en sfeervol thuis te maken.

Persoonlijk interieuradvies op maat

Naam
Privacybeleid
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
hoe ziet zo’n interieuradvies eruit?
hieronder zie je een aantal belangrijke stappen!
moodboard
moodboard
advies
advies
advies gesprek
advies gesprek
realisatie
realisatie
eind resultaat
eind resultaat
moodboard
moodboard
moodboard
moodboard
moodbord
moodbord
eind resultaat
eind resultaat