wie is Stijl & Co…

 

Stijl & Co opende in april 2007 de deuren van een geheel nieuw winkelconcept. Waar je alles vindt voor een eigentijds interieur in een winkel van meer dan 5000m2.

De Co in Stijl & Co , komt nog uit het samengaan met Covetex, een specialist in woningstoffering met inmiddels meer dan 45 jaar ervaring.

Alle bekende merken zijn hier vertegenwoordigd en door de samenwerking met Aanhuis woninginrichting kunnen we u ontzorgen van A tot Z…

In onze showroom waar u kunt genieten van alle trends op het gebied van wonen, meubilair. (PVC) vloeren, gordijnen, raamdecoratie, zonwering, vloerkleden, behang, maatwerkkasten, traprenovatie, verlichting, woonaccessoires en alles wat hier mee te maken heeft.

fotor_2023-3-17_16_19_12
Bij Stijl & Co houden we ervan als het plaatje klopt

Bij Stijl & Co houden we ervan als het plaatje klopt en denken dat jij je past thuis voelt als je interieur echt bij je past.
Vind je het zelf lastig om dat voor elkaar te krijgen? Dan helpt een van onze deskundige interieuradviseurs je graag. “We kunnen niet wachten om je te verrassen met een verbluffend advies dat prachtig tot zijn recht komt in je woning.”

Om een beeld te kunnen vormen van je wensen en voorkeuren nodigen we je bij ons uit aan tafel, om ons advies op vak- en productkennis en ervaring te laten versmelten met jouw voorkeuren.

Met productkennis bedoelen we niet alleen onze competentie op het gebied van meubels maar ook die van vloeren, gordijnen, verf en behang. Wij zijn een multibrand store en kunnen zo alle expertises bij elkaar brengen.

Kies in onze showroom de mooiste materialen en kleuren die jouw smaak onderstrepen.
Schroom niet om ons te spammen met foto’s, knipsels of je Pinterest moodboard van je droominterieur.
Door goed naar je wensen te luisteren en door de juiste vragen te stellen, laten we je stap voor stap zien wat bij je past.

stalen deuren
stalen deuren
trapbekleding
trapbekleding
eetkamertafel + stoelen
eetkamertafel + stoelen
maatwerkkasten
maatwerkkasten
longchair
longchair
salontafel
salontafel
behang
behang

onze openingstijden:

 

Maandag: 13.00-18.00

Dinsdag: 10.00-18.00

Woensdag: 10.00-18.00

Donderdag: 10.00-18.00

Vrijdag: 10.00-21.00

Zaterdag: 10.00-17.00

Zondag: 12.00-17.00

 

Kom vrijblijvend langs in onze winkel of maak een afspraak.

Maak een afspraak
Stijl&Co-13