wie is Stijl & Co…

 

Stijl & Co is dé woonwinkel voor de regio Helmond, Deurne en Gemert. Sinds april 2007 bieden wij een geheel nieuw winkelconcept waar je alles vindt voor een eigentijds interieur, in een winkel van maar liefst 5000m2.

Onze naam Stijl & Co komt voort uit de samenwerking met Covetex, een specialist in woningstoffering met inmiddels meer dan 45 jaar ervaring. Door deze samenwerking kunnen wij onze klanten een compleet pakket aanbieden voor de inrichting van hun huis, van meubilair tot raamdecoratie en vloeren.

In onze showroom kunt u genieten van alle laatste trends op het gebied van wonen, meubilair, (PVC) vloeren, gordijnen, raamdecoratie, zonwering, vloerkleden, behang, maatwerkkasten, traprenovatie, verlichting, woonaccessoires en alles wat hiermee te maken heeft. Onze interieuradviseurs staan voor u klaar om u te adviseren en inspireren bij het maken van uw keuzes.

 

voorgevel Stijlenco 2

Als partner van Aanhuis.nl kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn en hen ontzorgen van A tot Z. Dankzij onze samenwerking kunnen wij een uitgebreid assortiment van producten van hoge kwaliteit aanbieden en kunnen wij u helpen bij het realiseren van uw droominterieur.

Of u nu op zoek bent naar een compleet nieuwe inrichting of slechts een deel van uw huidige interieur wilt vernieuwen, onze showroom biedt volop inspiratie en mogelijkheden. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het creëren van het interieur waar u altijd al van gedroomd heeft.

Als partner van Aanhuis.nl hebben wij toegang tot de nieuwste collecties en trends op het gebied van woninginrichting. Of het nu gaat om raamdecoratie, vloeren, behang, meubels of accessoires, bij ons vindt u altijd producten van topkwaliteit die perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften.

Kies voor Stijl & Co en laat ons uw droominterieur werkelijkheid maken. Bezoek onze showroom en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag bij het creëren van een sfeervolle en comfortabele woning waar u zich helemaal thuis voelt.

Bij Stijl & Co houden we ervan als het plaatje klopt

Bij Stijl & Co staat het creëren van een interieur dat echt bij jou past centraal. Wij geloven dat jij je pas echt thuis voelt in je huis als het interieur helemaal klopt. Lukt het jou niet om dat voor elkaar te krijgen? Geen zorgen, een van onze deskundige interieuradviseurs staat voor je klaar om je te helpen.

Wij vinden het geweldig om je te verrassen met een verbluffend advies dat prachtig tot zijn recht komt in jouw woning. Om een goed beeld te krijgen van jouw wensen en voorkeuren, nodigen we je uit om met ons aan tafel te gaan zitten. Hierbij laten we ons advies op vak- en productkennis en ervaring versmelten met jouw voorkeuren.

Onze productkennis gaat verder dan alleen meubels. Ook op het gebied van vloeren, gordijnen, (maatwerk)kasten, verf en behang zijn wij experts. Als multibrand store brengen wij alle expertises bij elkaar om zo tot het beste resultaat te komen.

 

tafel, stoelen en verlichting
tafel, stoelen en verlichting
stalen deuren
stalen deuren
trapbekleding
trapbekleding
eetkamertafel + stoelen
eetkamertafel + stoelen
maatwerkkasten
maatwerkkasten
longchair
longchair
salontafel
salontafel
behang
behang

onze openingstijden:

 

Maandag: 13.00-18.00

Dinsdag: 10.00-18.00

Woensdag: 10.00-18.00

Donderdag: 10.00-18.00

Vrijdag: 10.00-18.00

Zaterdag: 10.00-17.00

Zondag: 12.00-17.00

 

Kom vrijblijvend langs in onze winkel of maak een afspraak.

Maak een afspraak
Bardi-1