Lisa

De perfecte stof met de juiste kleurcombinatie

Tijdens mijn studie interieurvormgeving ben ik als stagiaire bij Stijl & Co binnengekomen. Nadat ik mijn studie had afgerond had ik het gelukt dat ik meteen fulltime aan de slag kon. Nu, 5 jaar later, werk ik nog steeds met heel veel passie en plezier bij Stijl & Co. Je kunt mij voornamelijk vinden op de afdeling voor vloeren en raamdecoratie. De klant verrassen met de perfecte stof en kleurcombinatie omhelst door een goed plan, daar haal ik mijn voldoening uit.

Ik ben continue bezig met interieur, niet alleen op het werk, maar ook in mijn vrije tijd. Dagelijks speur ik Instragram en Pinterest af op zoek naar nieuwe idee├źn.Het liefste ga ik leuke winkels bezoeken in mooie steden, daar leer je toch het meeste van.

Mijn stijl

Ik hou heel erg van het mixen van verschillende stijlen. De basis in ons huis is tijdloos waarbij we veel gebruik hebben gemaakt van natuurlijke materialen. In de aankleding van het huis zijn veel verschillende stijlen te herkennen. Industrieel, scandinavisch en botanisch vind je allemaal terug in ons interieur. Er zijn eigenlijk maar weinig stijlen waar ik me niet in kan vinden. Ook vind ik het leuk om nieuw met oud te combineren. Oude typemachines, platenspelers en camera's, ik kan er geen genoeg van krijgen.

Afspraak maken