Jaimy

Groot. Groter. Grootst.

Eyecatchers met een wow effect. Wanneer je binnenkomt moeten deze meteen in 't oog springen. Ik zet liever 3 showstoppers neer, dan 100 tierelantijntjes.. Ik hou van een warme luxueuze feeling met een exotisch tintje, elementen uit de natuur, items met verhalen uit andere culturen, grote exotische planten en rijke materialen. Een tijdloos huis, wat in de basis niet trendgevoelig is.
Hoewel mijn smaak veel uitgesprokener is dan mijn gezinsleden, is het toch een fijn warm huis waar we allemaal blij mee zijn.
Inspiratie haal ik voornamelijk uit het magazine Residence, door het bezoeken van woonwinkels en pinterest.

Een bouwvakker op hakken, zo zou je me kunnen omschrijven.
Alle interieur items die ik niet kan vinden maak ik graag zelf. Lampen, wandobjecten en kleden bijvoorbeeld. Het geeft me een kick om ze zelf te maken.
Ik kan erg genieten van een lekker etentje met vrienden aan een groots gedekte eettafel in onze leefkeuken, het hart van het huis. Iedereen verzamelt zich eerst lekker om het kookeiland met een drankje, heerlijk!

Een huis moet vooral goed aansluiten bij de leefstijl en behoeftes van de bewoners.
Het zou moeten voelen als thuis komen, een warm nest waar je tot rust komt. Wanneer je dat gevoel ervaart, is je interieur geslaagd.

Afspraak maken