Zuiver meubelen en accessoires zijn trendy, uniek en betaalbaar. Wij bieden het meest uitgebreide collectie meubelen en accessoires van Zuiver in de regio helmond, deurne en gemert.

Zuiver

Trendy meubels en woonaccessoires

De eigenzinnige handtekening in de dynamische Zuiver collectie is inmiddels wereldwijd een hit in meer dan 20 landen. Zuiver is een merk om in de gaten te houden want het Zuiver designteam zorgt voortdurend voor nieuwe producten in de eigentijdse collectie. Een collectie die altijd in het teken staat van de laatste trends en het bekende Zuiver knipoog.

Zuiver ♥ Vtwonen

Wanneer we Vtwonen kijken worden we allemaal stiekem een beetje jaloers op al die prachtige interieurs. Maar dat is eigenlijk helemaal nergens voor nodig. Al die prachtige meubels en accessoires uit Vtwonen vind je gewoon bij Stijl & Co. Ook Zuiver is een geliefd merk bij de stylisten van het populaire tv-programma. In vrijwel iedere aflevering wordt er wel iets gebruikt van dit trendzettend merk. Dus wil jij zelf ook zo'n gaaf interieur ga dan gewoon lekker naar je favoriete woonwinkel: Stijl & Co!

Stijl & Co, premium dealer van Zuiver

Met veel trots mogen we vertellen dat wij premium dealer zijn van Zuiver. Dat houdt in dat wij de meest volledige en exclusieve collectie van Dutchbone in huis hebben. Daarnaast krijgen we voorrang in levering waardoor jij kunt genieten van snelle levertijd Zuiver


Zuiver_logo.png