Stijl&Co is de Zuiver specialist in de regio Helmond, Deurne en Gemert

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist voor Zuiver voor de regio Helmond, Deurne en Gemert. Stijl&Co biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentaties van Zuiver meubels, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die je helpen bij het realiseren van de beste deal als je op zoek bent naar nieuwe Zuiver meubels. De eigenzinnige handtekening in de dynamische Zuiver collectie is inmiddels wereldwijd een hit in meer dan 20 landen. Zuiver is een merk om in de gaten te houden want het Zuiver designteam zorgt voortdurend voor nieuwe producten in de eigentijdse collectie. Een collectie die altijd in het teken staat van de laatste trends en het bekende Zuiver knipoog. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken. Wij helpen je graag.

Nieuwe Zuiver meubels?

Er valt heel wat te kiezen bij Stijl&Co

Bekijk de vele mogelijkheden van Zuiver. Stijl&Co biedt je de meest uitgebreide collecties meubelen in de regio Helmond, Deurne en Gemert. Wanneer we Vtwonen kijken worden we allemaal stiekem een beetje jaloers op al die prachtige interieurs. Maar dat is eigenlijk helemaal nergens voor nodig. Al die prachtige meubels en accessoires uit Vtwonen vind je gewoon bij Stijl&Co. Ook Zuiver is een geliefd merk bij de stylisten van het populaire tv-programma. In vrijwel iedere aflevering wordt er wel iets gebruikt van dit trendzettend merk. Dus wil jij zelf ook zo'n gaaf interieur ga dan gewoon lekker naar je favoriete woonwinkel: Stijl&Co!.

 • Functioneel

  De collectie van Zuiver design varieert van Zuiver stoelen en tafels tot lampen en vloerkleden en bestaat uit geselecteerde items uit de hele wereld.
 • Net even anders

  De collectie van Zuiver is net even anders dan wat u gebruikelijk in een meubelcollectie van andere merken zal vinden.
 • Exclusief ontworpen

  Met exclusief ontworpen artikelen door hun eigen ontwerpers of bekende Nederlandse ontwerpers biedt de collectie alles aan wat je in een huis nodig hebt om heerlijk te kunnen wonen.
 • Een eigen identiteit

  De meubels van zuiver zijn toepasbaar in vrijwel ieder interieur, maar hebben toch ieder een hele eigen identiteit. Zuiver producten blijven jarenlang mooi!

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist voor Zuiver in de regio Helmond, Deurne en Gemert.

Met onze uitgebreide collecties, gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders hebben wij alles in huis voor een mooi thuis. We geven je graag een persoonlijk advies over de keuze van jouw nieuwe trendy meubels.
Ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

Ik wil productadvies.

Dat geven we graag in onze winkel of bij jou thuis.

Wij maken graag tijd voor een écht passend kleur- en materiaaladvies én een prijsopgave op basis van onze 7 zekerheden. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.