Stijl&Co is de Yankee Candle specialist in de regio Helmond, Deurne en Gemert

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist voor Yankee Candle voor de regio Helmond, Deurne en Gemert. Stijl&Co biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentaties van Yankee Candle kaarsen en geuren, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar nieuwe Yankee Candle accessoires. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken. Wij helpen u graag.

Nieuwe Yankee Candle accessoires?

Er valt heel wat te kiezen bij Stijl&Co

Bekijk de vele mogelijkheden van Yankee Candle. Stijl&Co biedt u de meest uitgebreide collecties kaarsen en geuren in de regio Helmond, Deurne en Gemert. Yankee Candle produceert sinds 1969 kaarsen en brengt je geuren in je eigen huis die de geest van elk seizoen weergeven. Dit seizoen ontdek je onze nieuwe geuren, accessoires en cadeausets die tot leven zijn gebracht door productonderzoeks- en ontwikkelingsteams, die samenwerken met enkele van 's werelds meest gerenommeerde geurhuizen. Yankee Candle brengt dit seizoen het nieuwste op het gebied van geur, kleur en interieur.

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist in Henders & Hazel in de regio Helmond, Deurne en Gemert.

Met onze uitgebreide collecties, gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders hebben wij alles in huis voor een mooi thuis. We geven je graag een persoonlijk advies over de keuze van jouw nieuwe vloer of raamdecoratie.
Ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

Ik wil productadvies.

Dat geven we graag in onze winkel of bij jou thuis.

Wij maken graag tijd voor een écht passend kleur- en materiaaladvies én een prijsopgave op basis van onze 7 zekerheden. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.