Stijl&Co is de Xooon specialist in de regio Helmond, Deurne en Gemert

Kun je geen genoeg krijgen van strakke lijnen? Hou je van een luxe uitstraling en ben je niet bang om kleur toe te voegen? Dan past de collectie van Xooon perfect bij jou. De Xooon collectie is modern en een tikkeltje eigenzinnig en dat maakt dat wij er geen genoeg van kunnen krijgen. Bij ons vind je een grote Xooon afdeling met alles voor in de woonkamer. Onze stylisten staan 7 dagen per week voor je klaar om je te voorzien van interieuradvies op maat. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij je een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken. Wij helpen je graag.

Nieuwe Xooon meubels?

Er valt heel wat te kiezen bij Stijl&Co

Bekijk de vele mogelijkheden van Xooon. Stijl&Co biedt je de meest uitgebreide collecties meubelen in de regio Helmond, Deurne en Gemert. Xooon laat je graag zien wat er mogelijk is met hun eigenzinnige meubelcollectie. Het belangrijkste advies: durf anders te zijn, wees creatief en combineer jouw smaak met de betaalbare designmeubelen van het merk.

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist voor Xooon in de regio Helmond, Deurne en Gemert.

Met onze uitgebreide collecties, gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders hebben wij alles in huis voor een mooi thuis. We geven je graag een persoonlijk advies over de keuze van jouw meubelen.
Ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

Ik wil productadvies.

Dat geven we graag in onze winkel of bij jou thuis.

Wij maken graag tijd voor een écht passend kleur- en materiaaladvies én een prijsopgave op basis van onze 7 zekerheden. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.