Stijl&Co is de Sevn specialist in de regio Helmond, Deurne en Gemert

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist voor Sevn voor de regio Helmond, Deurne en Gemert. Stijl&Co biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentaties van Sevn meubels, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die je helpen bij het realiseren van de beste deal als je op zoe...
Lees meer

Een rustgevende en gezellige sfeer.

Nieuwe Sevn meubels?

Er valt heel wat te kiezen bij Stijl&Co

Bekijk de vele mogelijkheden van Sevn. Stijl&Co biedt je de meest uitgebreide collecties meubelen in de regio Helmond, Deurne en Gemert. Sevn is het internationale lifestylemerk. Hou je van comfort maar niet van die oubollige ontwerpen? Dan is onze collectie van Sevn zeker iets voor jou! Sevn biedt de meest comfortabele banken geïnspireerd op de laatste interieurtrends. Bovendien heb je ook nog eens ruime keuze uit uitdagende stof- en leersoorten in leuke traditionele kleuren. Genoeg reden om deze prachtige collectie te komen bewonderen.

Klik om de afbeelding te vergroten

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist in Sevn in de regio Helmond, Deurne en Gemert.

Met onze uitgebreide collecties, gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders hebben wij alles in huis voor een mooi thuis. We geven je graag een persoonlijk advies over de keuze van jouw nieuwe meubelen en accessoires. 

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in een Sevn product.
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)