Riverdale in de regio Helmond, Deurne en Gemert

De woonaccessoires van Riverdale bij Stijl&Co

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist voor meubels, textiel en woonaccessoires voor de regio Helmond, Deurne en Gemert met o.a. het authentieke merk Riverdale. Stijl&Co biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentaties van Riverdale woonaccessoires, maar heeft ook gediplomeerd...
Lees meer
Summer Symphonies

Summer Symphonies

Summer Symphonies

Muziek op het strand, muziek op een vrolijk festival, muziek bij het opstaan, muziek tijdens een picknick in het park. Muziek is beleven, ervaren en genieten. De Summer Symphonies collectie is een lofzang voor elk interieur. De collectie kenmerkt zich naast het gebruik van veel natuurlijke materialen als katoen, glas, aardewerk en staal ook door vier verschillende stylingthema’s. Haal met oceaankleurige kaarsen, zandkleurige kussens, luchtige plaids en stoere windlichten de ‘symphonie’ van de zomer in huis!

Wellness Collection

Wellness Collection

Wellness Collection

Riverdale is van alle markten thuis. Zo voeren wij ook een heerlijke geurende lijn van verzorgingsproducten die uw lichaam en geest prikkelen. De Wellness collectie wordt uitgevoerd in drie varianten: Pure, Lively en Balance. De Pure lijn is rustgevend voor uwzelf en stijvol voor de badkamer. Lively laat u van elke dag optimaal genieten en Balance maakt het wellnessgevoel thuis compleet.

Outdoor Collection

Outdoor Collection

Outdoor Collection

Het zomergevoel wordt compleet met de nieuwe Outdoor Collection bestaande uit outdoorkussens, potten, blikken, canvasdoeken, klokken, gieters en plaids.

Loft Collection

Loft Collection

Loft Collection

Lekker thuis zijn is heerlijk. 's Winters vroeg uw bed induiken en lang op de slaapkamer blijven. En dat blijkt ook weer een trend te zijn! De slaapkamer wordt de plek worden waar we meer gaan wonen. Komt dat even goed uit met de gloednieuwe, prachtige dekbeddenlijn van Riverdale.

Klik om de afbeelding te vergroten

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist in Riverdale in de regio Helmond, Deurne en Gemert.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Stijl&Co jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in een Riverdale product.
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)