Stijl&Co is de Licht & Living specialist in de regio Helmond, Deurne en Gemert

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist voor Light & Living voor de regio Helmond, Deurne en Gemert. Stijl&Co biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentaties van Light & Living verlichting en accessoires, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die je helpen bij...
Lees meer

Een rustgevende en gezellige sfeer.

Nieuwe Light & Living verlichting en accessoires?

Er valt heel wat te kiezen bij Stijl&Co

Bekijk de vele mogelijkheden van Light & Living. Stijl&Co biedt je de meest uitgebreide assortiment hanglampen, tafellampen, bureaulampen, vloerlampen, wandlampen en lampenvoeten in de regio Helmond, Deurne en Gemert. Henders & Hazel is het internationale lifestylemerk. Onze lampen zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar. Zoals bijvoorbeeld stoere lampen gemaakt van metaal. Of juist heel romantisch: een houten lamp of een lamp met een stoffen kap. De keuze die we hebben is werkelijk oneindig zodat er altijd een lamp is die perfect in elke stijl interieur past. .

Klik om de afbeelding te vergroten

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist in Lifestyle Paintings in de regio Helmond, Deurne en Gemert.

Met onze uitgebreide collecties, gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders hebben wij alles in huis voor een mooi thuis. We geven je graag een persoonlijk advies over de keuze van jouw nieuwe meubelen en accessoires. 

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in een Light living product.
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)