Stijl&Co is de KARE specialist in de regio Helmond, Deurne en Gemert

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist voor KARE voor de regio Helmond, Deurne en Gemert. Stijl&Co biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentaties van KARE meubels en accessoires, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die je helpen bij het realiseren van de beste dea...
Lees meer

Een rustgevende en gezellige sfeer.

Nieuwe KARE meubels of accessoires?

Er valt heel wat te kiezen bij Stijl&Co

Bekijk de vele mogelijkheden van KARE design. Stijl&Co biedt de meest uitgebreide collecties meubelen in de regio Helmond, Deurne en Gemert. KARE is het internationale lifestylemerk. De keuzemogelijkheden op het gebied van kleuren en materialen maakt KARE tot een compleet en uniek meubelmerk. KARE staat voor spontaniteit en heeft de moed om te blijven innoveren en verrassen. En dat allemaal voor betaalbare prijzen. KARE is voor de onconventionele en romantische geesten, voor de wilde en stijlbewuste, voor de paradijsvogels en voor iedereen die geen beperking heeft aan het inrichten van hun huis.

Klik om de afbeelding te vergroten

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist in Lifestyle Paintings in de regio Helmond, Deurne en Gemert.

Met onze uitgebreide collecties, gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders hebben wij alles in huis voor een mooi thuis. We geven je graag een persoonlijk advies over de keuze van jouw nieuwe meubelen en accessoires. 

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in een Kare product.
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)