Stijl&Co is de Eleonora specialist in de regio Helmond, Deurne en Gemert

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist voor Eleonora voor de regio Helmond, Deurne en Gemert. Stijl&Co biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentaties van Eleonora meubels, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u ...
Lees meer

Een rustgevende en gezellige sfeer.

Nieuwe Eleonora meubels?

Er valt heel wat te kiezen bij Stijl&Co

Bekijk de vele mogelijkheden van Eleonora. Stijl&Co biedt u de meest uitgebreide collecties meubelen in de regio Helmond, Deurne en Gemert. Eleonora is het internationale lifestylemerk. De keuzemogelijkheden op het gebied van kleuren en materialen maakt Eleonora tot een compleet en uniek meubelmerk. Het is geschikt voor zowel jong als oud vanwege de vele mogelijkheden. Eleonora creëert een rustgevend en gezellige sfeer waar u zich thuis kunt voelen. Niets is fijner dan thuiskomen en ontspannen in een ruimte die helemaal voldoet aan uw persoonlijke wensen. Bij het samenstellen van de collectie staan functionaliteit en kwaliteit centraal.

Klik om de afbeelding te vergroten

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist in Lifestyle Paintings in de regio Helmond, Deurne en Gemert.

Met onze uitgebreide collecties, gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders hebben wij alles in huis voor een mooi thuis. We geven je graag een persoonlijk advies over de keuze van jouw nieuwe meubelen en accessoires. 

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in een Eleonora product.
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)