Stijl&Co is de By-Boo specialist in de regio Helmond, Deurne en Gemert

By-Boo is hét trendy en hippe merk van dit moment. Zij staan altijd paraat met die nieuwste trends! Het kleurrijke assortiment van By-Boo bestaat voornamelijk uit salontafels, bijzettafels, karpetten, verlichting en andere stijlvolle accessoir...
Lees meer

Een rustgevende en gezellige sfeer.

Nieuwe By Boo accessiores?

Er valt heel wat te kiezen bij Stijl&Co

Bekijk de vele mogelijkheden van By Boo. Stijl&Co biedt de meest uitgebreide collecties accessoires in de regio Helmond, Deurne en Gemert By Boo is het internationale lifestylemerk. De keuzemogelijkheden op het gebied van kleuren en materialen maakt By Boo tot een compleet en uniek merk. Het is geschikt voor zowel jong als oud vanwege de vele mogelijkheden. By-Boo is een jong, maar nu al erg bekend Nederlands A-merk in meubels en accessoires. Onze By-Boo collectie vertegenwoordigd innovatieve kleinmeubelen en accessoires met een eigenzinnig karakter. De patchwork karpetten zijn een geliefd stijlobject in de Nederlandse huiskamers. Niets is fijner dan thuiskomen en ontspannen in een ruimte die helemaal voldoet aan jouw persoonlijke wensen. Bij het samenstellen van de collectie staan functionaliteit en kwaliteit centraal.

Klik om de afbeelding te vergroten

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist in By Boo in de regio Helmond, Deurne en Gemert.

Met onze uitgebreide collecties, gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders hebben wij alles in huis voor een mooi thuis. We geven je graag een persoonlijk advies over de keuze van jouw nieuwe meubelen en accessoires. 

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in een ByBoo product.
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)