Stijl&Co is de Blond Amsterdam specialist in de regio Helmond, Deurne en Gemert

Ben jij ook zo dol op de serviezen van Blond Amsterdam? Dan zal je ongetwijfeld blij worden van ons ruime assortiment aan Blond Amsterdam servies en nog veel meer moois. Waarmee vul jij jouw verzameling aan? Bekijk het ruime assortiment aan Blond Am...
Lees meer

Een rustgevende en gezellige sfeer.

Nieuw Blond Amsterdam?

Er valt heel wat te kiezen bij Stijl&Co

Bekijk de vele mogelijkheden van Blond Amsterdam. Stijl&Co biedt de meest uitgebreide collectie accessoires in de regio Helmond, Deurne en Gemert Mensen blij maken met kleurrijk en vrolijk servies. Dit is het motto van Blond Amsterdam In het begin bestond de collectie enkel uit theepotten, mokken en schilderijen. Inmiddels heeft Blond Amsterdam een breed assortiment met accessoires, servies, textiel, verzorgingsmiddelen en thee. In onze winkel vind je een gezellige afdeling met daarin een ruime collectie Blond Amsterdam.

Klik om de afbeelding te vergroten

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist in Lifestyle Paintings in de regio Helmond, Deurne en Gemert.

Met onze uitgebreide collecties, gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders hebben wij alles in huis voor een mooi thuis. We geven je graag een persoonlijk advies over de keuze van jouw nieuwe meubelen en accessoires. 

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in een Blond product.
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)