Stijl&Co is de Be Pure specialist in de regio Helmond, Deurne en Gemert

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden als het komt tot meubels en accessoires van Be Pure Home. Het veelvuldig gebruik van eco-leder maakt de banken, fauteuils en stoelen van Be Pure Home zowel stoer als duurzaam. Onze stylisten helpen je graag met h...
Lees meer

Een rustgevende en gezellige sfeer.

Nieuwe Be Pure meubels?

Er valt heel wat te kiezen bij Stijl&Co

Bekijk de vele mogelijkheden van Be Pure. Stijl&Co biedt je de meest uitgebreide collecties meubelen in de regio Helmond, Deurne en Gemert. Be Pure is het internationale lifestylemerk. De keuzemogelijkheden op het gebied van kleuren en materialen maakt Be Pure tot een compleet en uniek meubelmerk. Be Pure staat voor stoer, puur en basic met een design-twist. De collectie bestaat uit prachtige kasten, stoelen, tafels, lampen, kandelaren, plaids en nog veel meer stoere woonitems. Door de natuurlijke materialen en rauwe kleuren past Be Pure in ieder interieur. Niets is fijner dan thuiskomen en ontspannen in een ruimte die helemaal voldoet aan jouw persoonlijke wensen. Bij het samenstellen van de collectie staan functionaliteit en kwaliteit centraal.

Klik om de afbeelding te vergroten

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist in Lifestyle Paintings in de regio Helmond, Deurne en Gemert.

Met onze uitgebreide collecties, gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders hebben wij alles in huis voor een mooi thuis. We geven je graag een persoonlijk advies over de keuze van jouw nieuwe meubelen en accessoires. 

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in een Be Pure product.
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)