Tempur, genieten van een unieke slaapervaring middels traagschuim in onze matrassen, bedden en boxsprings. Bij Stijl & Co in Helmond vindt u een ruime slaapafdeling met een ruime collectie Tempur. Naast bedden, boxsprings en matrassen hebben wij ook een ruime collectie Tempur beddengoed in onze collectie.

Tempur

Grootste aanbod Tempur bedden en matrassen van de regio Helmond, Gemert en Deurne

Het lichaam is zo ontspannen waardoor je het gevoel krijgt dat je zweeft. Dat kan alleen met matrassen van Tempur. Het traagschuim van Tempur vormt zich naar de contouren van het lichaam. Hierdoor verdwijnt alle druk op het lichaam waardoor je gewichtloos kunt slapen en de dag uitgerust kunt starten.

Tempur Matrassen

Tempur heeft drie verschillende soorten matrassen met elk een geheel eigen gevoel, maar allemaal ontworpen om zich nauwkeurig aan te passen aan de contouren van het lichaam. De Original draait om alle voordelen waar Tempur om bekend staat: gewichtloos slapen en een uitstekende ondersteuning voor het lichaam. De Cloud is ontworpen voor mensen die liever een zacht matras willen en voor goede ondersteuning gaan. Bij het Cloud matras is de bovenste laag extra soft dat direct heerlijk zacht aanvoelt. De Sensation heeft alle voordelen van een Tempur matras, maar dan in combinatie met traditionele pocketveren. Daardoor kun je gemakkelijker draaien gedurende de nacht. De Sensation is tevens in een Breeze uitvoering verkrijgbaar waardoor je kunt genieten van een koelere slaapervaring.

Tempur hoofdkussens

Naast een goed matras is een goed hoofdkussen essentieel voor een goede nachtrust. Onze hoofdkussens van Tempur komen in twee verschillende varianten. Het ergonomisch hoofdkussen is speciaal ontworpen voor mensen met een favoriete slaaphouding. En het comfort kussen in variƫrende stevigheid. Elk hoofdkussen behoudt zijn vorm, ieder nacht weer, voor een betere nachtrust.

Tempur materiaal

Het unieke Tempur materiaal is een visco-elastisch en temperatuurgevoel materiaal. Dankzij de open celstructuur vormt het materiaal zich naar de contouren van het lichaam. Gewoon schuim heeft onregelmatige celstructuur dat samengedrukt wordt als er gewicht op komt. Tempur matrassen bevatten talloze open cellen die ondersteunen waar dat nodig is zonder tegendruk. Het Tempur materiaal komt altijd weer terug in haar originele vorm.

Bekijk hieronder de volledige collectie matrassen.

Tempur Matrassen Afspraak maken

Kies een ander merk