Goed slapen is belangrijk, een goed hoofdkussen is daarbij essentieel. Een Silvana kussen biedt perfecte ondersteuning in uw nek. Silvana is bekend geworden met het Silvana support kussen, maar sinds kort heeft zijn er ook Silvana dekbedden bij ons te verkrijgen.

Silvana

Hoofdkussens en dekbedden

Alle Silvana producten worden in Nederland geproduceerd door vakmensen met jarenlange ervaring en gevoel voor kwaliteit. Silvana past de nieuwste productietechnieken toe en maakt gebruik van hoogwaardige materialen. Hierdoor kun je genieten van hoge kwaliteit kussens en dekbedden. Silvana maakt veelal gebruik van synthetische merkvezels. Hierdoor verbeterd de isolatie en vochtregulatie van de kussens en dekbedden. Hetzelfde geldt voor dons. Het dons komt van Hollandse bodem waardoor je verzekerd bent van de beste kwaliteit.

Het juiste hoofdkussen kan voor iedereen anders zijn. Elk persoon is uniek en verlangt naar een ander dekbed of kussen. Wij doen er alles aan om uw kussen en dekbed nog beter aan te laten sluiten bij jouw individuele wensen. Daarom krijgen klanten bij ons altijd de mogelijkheid om kussens eerst een aantal nachten uit te proberen. Neem alvast een kijkje op de Silvana Kussenkiezer of kom langs in onze winkel voor persoonlijk advies.

Silvana_logo.jpg
Silvana Kussenkiezer