Stijl&Co is de Sevn specialist in de regio Helmond, Deurne en Gemert

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist voor Sevn voor de regio Helmond, Deurne en Gemert. Stijl&Co biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentaties van Sevn meubels, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die je helpen bij het realiseren van de beste deal als je op zoek bent naar nieuwe Sevn meubels. Sevn biedt lifestyle en moderne zitmeubelen met een eigenwijs karakter waarbij comfortabel zitten het sleutelwoord is. De collectie is een uitdagende mix van stoffen en leer in trendy en traditionele kleuren. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij je een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken. Wij helpen je graag.

Nieuwe Sevn meubels?

Er valt heel wat te kiezen bij Stijl&Co

Bekijk de vele mogelijkheden van Sevn. Stijl&Co biedt je de meest uitgebreide collecties meubelen in de regio Helmond, Deurne en Gemert. Sevn is het internationale lifestylemerk. Hou je van comfort maar niet van die oubollige ontwerpen? Dan is onze collectie van Sevn zeker iets voor jou! Sevn biedt de meest comfortabele banken geïnspireerd op de laatste interieurtrends. Bovendien heb je ook nog eens ruime keuze uit uitdagende stof- en leersoorten in leuke traditionele kleuren. Genoeg reden om deze prachtige collectie te komen bewonderen.

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist voor Sevn in de regio Helmond, Deurne en Gemert.

Met onze uitgebreide collecties, gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders hebben wij alles in huis voor een mooi thuis. We geven je graag een persoonlijk advies over de keuze van jouw nieuwe meubels en accessoires.
Ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

Ik wil productadvies.

Dat geven we graag in onze winkel of bij jou thuis.

Wij maken graag tijd voor een écht passend kleur- en materiaaladvies én een prijsopgave op basis van onze 7 zekerheden. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.