Stijl&Co is de Riverdale specialist in de regio Helmond, Deurne en Gemert

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist voor Riverdale voor de regio Helmond, Deurne en Gemert. Riverdale, wie kent het niet? Misschien wel een van de bekendste merken in de woonbranche. En dat is niet voor niets! De Riverdale collecties zijn vernieuwend, verrassend en altijd van hoogstaande kwaliteit voor een faire prijs. Bij het ontwerpen van de nieuwe collecties wordt het Riverdale DNA gematcht met de laatste interieurtrends. Daardoor ben jij verzekerd van een trendy inrichting met een unieke twist. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij je een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken. Wij helpen je graag.

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist voor Riverdale in de regio Helmond, Deurne en Gemert.

Met onze uitgebreide collecties, gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders hebben wij alles in huis voor een mooi thuis. We geven je graag een persoonlijk advies over de keuze van jouw nieuwe Riverdale meubels en accessoires.
Ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

Ik wil productadvies.

Dat geven we graag in onze winkel of bij jou thuis.

Wij maken graag tijd voor een écht passend kleur- en materiaaladvies én een prijsopgave op basis van onze 7 zekerheden. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.