Impressive Ultra, de enige waterdichte laminaatvloer. Quick-Step Lyvin, een prachtige vloer in verschillende hout of steen dessins.

Quick-Step

Hoge kwaliteit laminaat en PVC vloeren

Quick-Step is het meest innovatieve merk als het aankomt op vloeren. Door de sterke focus op kwaliteit kun je lang genieten van een Quick-Step vloer. Een Quick-Step vloer is het perfecte alternatief voor een houten vloer. Met een ruime keuze aan verschillende designs is er voor een ieder wat te vinden.

Nieuw: Impressive Ultra laminaat

Maak kennis met de meest innovatieve laminaatvloer: Impressive Ultra. Een nieuwe collectie laminaat vloeren met een prachtig natuurlijke uitstraling. Maar dat is nog niet alles, dankzij de Hydroseal coating is de Impressive Ultra waterafstontend en daarmee het meest waterbestendige laminaatvloer.

Maak kennis met Quick-Step Livyn, een prachtige PVC vloer

PVC wordt steeds populairder in de Nederlandse huishoudens. Dat is niet voor niets. PVC komt in veel verschillen hout of steen dessins. Het is warm, waterdicht en zacht. En door de keuze uit click of glue PVC kun je er hem eventueel zelf gemakkelijk leggen. Quick-Step maakt gebruik van Scratch- en Stain Guard, daardoor is je vloer optimaal beschermt tegen vuil, vlekken en krassen.

Afspraak maken Meer over vloeren