Stijl&Co is de Musterring specialist in de regio Helmond, Deurne en Gemert

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist voor Musterring voor de regio Helmond, Deurne en Gemert. Stijl&Co biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentaties van Musterring design meubels, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die je helpen bij het realiseren van de beste deal als je op zoek bent naar nieuwe Musterring meubels. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij je een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken. Wij helpen je graag.

Nieuwe Musterring meubels?

Er valt heel wat te kiezen bij Stijl&Co

Bekijk de vele mogelijkheden van Musterring. Stijl&Co biedt je de meest uitgebreide collecties meubelen in de regio Helmond, Deurne en Gemert. Musterring is het internationale design en lifestylemerk. De keuzemogelijkheden op het gebied van kleuren en materialen maakt Musterring tot een compleet en uniek meubelmerk. Vanaf het begin stond het kwaliteitsconcept bij Musterring hoog in het vaandel. Materiaal, verwerking, vorm, functie - al deze criteria moeten kloppen, zodat een product voorzien mag zijn van het Musterring-handelsmerk. Bij het samenstellen van de collectie staan functionaliteit en kwaliteit centraal.

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist voor Musterring in de regio Helmond, Deurne en Gemert.

Met onze uitgebreide collecties, gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders hebben wij alles in huis voor een mooi thuis. We geven je graag een persoonlijk advies over de keuze van jouw nieuwe meubelen en accessoires.
Ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

Ik wil productadvies.

Dat geven we graag in onze winkel of bij jou thuis.

Wij maken graag tijd voor een écht passend kleur- en materiaaladvies én een prijsopgave op basis van onze 7 zekerheden. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.