Stijl&Co is de Licht & Living specialist in de regio Helmond, Deurne en Gemert

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist voor Light & Living voor de regio Helmond, Deurne en Gemert. Stijl&Co biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentaties van Light & Living verlichting en accessoires, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die je helpen bij het realiseren van de beste deal als je op zoek bent naar nieuwe Light & Living producten. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij je een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken. Wij helpen je graag.

Nieuwe Light & Living verlichting en accessoires?

Er valt heel wat te kiezen bij Stijl&Co

Bekijk de vele mogelijkheden van Light & Living. Stijl&Co biedt je de meest uitgebreide assortiment hanglampen, tafellampen, bureaulampen, vloerlampen, wandlampen en lampenvoeten in de regio Helmond, Deurne en Gemert. Henders & Hazel is het internationale lifestylemerk. Onze lampen zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar. Zoals bijvoorbeeld stoere lampen gemaakt van metaal. Of juist heel romantisch: een houten lamp of een lamp met een stoffen kap. De keuze die we hebben is werkelijk oneindig zodat er altijd een lamp is die perfect in elke stijl interieur past. .

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist voor Light & Living in de regio Helmond, Deurne en Gemert.

Met onze uitgebreide collecties, gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders hebben wij alles in huis voor een mooi thuis. We geven je graag een persoonlijk advies over de keuze van jouw nieuwe verlichting en of decoratie.
Ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

Ik wil productadvies.

Dat geven we graag in onze winkel of bij jou thuis.

Wij maken graag tijd voor een écht passend kleur- en materiaaladvies én een prijsopgave op basis van onze 7 zekerheden. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.