Stijl&Co is de Lifestyle verf specialist in de regio Helmond, Deurne en Gemert

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist voor Lifestyle verf voor de regio Helmond, Deurne en Gemert. Stijl&Co biedt niet alleen de uitgebreide collecties van Lifestyle verf, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die jou helpen bij de keuze voor nieuwe Lifestyle verf. Hiermee haal je professionele kwaliteit tegen een bouwmarkt prijs in huis. Omdat er veel verf- en kleurkeuze mogelijk is adviseren wij jou een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken. Wij helpen je graag.

Nieuwe Lifestyle by Global Paint verf?

Er valt heel wat te kiezen bij Stijl&Co

Bekijk de vele mogelijkheden van Lifestyle verf. Stijl&Co biedt je de meest uitgebreide collecties van Lifestyle by Global Paint in de regio Helmond, Deurne en Gemert

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist in Lifestyle Paintings in de regio Helmond, Deurne en Gemert.

Met onze uitgebreide collecties, gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders hebben wij alles in huis voor een mooi thuis. We geven je graag een persoonlijk advies over de keuze van jouw nieuwe vloer of raamdecoratie.
Ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

Ik wil productadvies.

Dat geven we graag in onze winkel of bij jou thuis.

Wij maken graag tijd voor een écht passend kleur- en materiaaladvies én een prijsopgave op basis van onze 7 zekerheden. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.