Stijl&Co is de Lampe Berger specialist in de regio Helmond, Deurne en Gemert

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist voor Lampe Berge voor de regio Helmond, Deurne en Gemert. Wat is dat nu precies, Lampe Berger?

De oorsprong van Lampe Berger ligt ruim 100 jaar geleden in 1898. In die tijd was het erg belangrijk om lucht te reinigen in ziekenhuizen. Apotheker Maurice Berger was zichzelf hier bewust van en vond daarom een katalytische brander uit die lucht kon reinigen (wat dat is kom ik hierop op terug). Later kwam Maurice erachter dat wanneer parfum aan het proces toegevoegd werd, ook een geweldige geur verspreid kon worden.

Tot op de dag van vandaag wordt deze technologie ingezet. Lampe Berger is een luchtreiniger en kan daarnaast heerlijke parfum verspreiden.

Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij je een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken. Wij helpen je graag.

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist voor Lampe Berger in de regio Helmond, Deurne en Gemert.

Met onze uitgebreide collecties en gediplomeerde stylisten hebben wij alles in huis voor een mooi thuis. We geven je graag een persoonlijk advies over de keuze van jouw parfums voor in huis.
Ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

Ik wil productadvies.

Dat geven we graag in onze winkel of bij jou thuis.

Wij maken graag tijd voor een écht passend kleur- en materiaaladvies én een prijsopgave op basis van onze 7 zekerheden. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.