Stijl&Co is de KARE specialist in de regio Helmond, Deurne en Gemert

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist voor KARE voor de regio Helmond, Deurne en Gemert. Stijl&Co biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentaties van KARE meubels en accessoires, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die je helpen bij het realiseren van de beste deal als jij op zoek bent naar nieuwe KARE producten. KARE Design symboliseert interieur ideeën die uniek, eigenwijs en authentiek zijn. Nooit saai en vol met inspiratie en imaginatie. Sinds 1981 weet dit merk te blijven verrassen en trends te zetten. In de collectie vind je gekke maar unieke artikelen die zeker voor een ‘wow’ effect zorgen. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij je een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken. Wij helpen je graag.

Nieuwe KARE meubels of accessoires?

Er valt heel wat te kiezen bij Stijl&Co

Bekijk de vele mogelijkheden van KARE design. Stijl&Co biedt de meest uitgebreide collecties meubelen in de regio Helmond, Deurne en Gemert. KARE is het internationale lifestylemerk. De keuzemogelijkheden op het gebied van kleuren en materialen maakt KARE tot een compleet en uniek meubelmerk. KARE staat voor spontaniteit en heeft de moed om te blijven innoveren en verrassen. En dat allemaal voor betaalbare prijzen. KARE is voor de onconventionele en romantische geesten, voor de wilde en stijlbewuste, voor de paradijsvogels en voor iedereen die geen beperking heeft aan het inrichten van hun huis.

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist voor KARE design in de regio Helmond, Deurne en Gemert.

Met onze uitgebreide collecties, gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders hebben wij alles in huis voor een mooi thuis. We geven je graag een persoonlijk advies over de keuze van jouw nieuwe meubels en of decoratie.
Ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

Ik wil productadvies.

Dat geven we graag in onze winkel of bij jou thuis.

Wij maken graag tijd voor een écht passend kleur- en materiaaladvies én een prijsopgave op basis van onze 7 zekerheden. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.