Prachtige raambekleding van Jasno in de vorm van shutters, blinds, houten jaloezieën en houten lamellen. Inclusief inmeten en montage.

Jasno

Prachtige shutters en blinds in de regio Helmond, Gemert en Deurne

Breng je woning tot leven en bepaal zelf de hoeveelheid licht met onze collectie Shutters en Blinds van Jasno. Geniet van regelbare raamdecoratie en stel zelf samen door de ruime mogelijkheden in materialen en kleuren.

Jasno Shutters

Geef je huis karakter met de shutters van Jasno. Voor ieder raam is er een oplossing, zelfs voor in de badkamer. Gemaakt van de beste houtsoorten zodat je eindeloos kunt blijven genieten van jouw raambekleding. Ga voor een exclusieve uitstraling met onze Primewood collectie. Deze collectie is gemaakt van white teak en is te bestellen in verschillende beits- en lakkleuren. Liever jouw persoonlijke kleur? Dan laten wij jouw bestelling op RAL-kleur maken. Onze Ecowood collectie is mooi, duurzaam en voordelig. Het Ecowood is gemaakt van milieuvriendelijke houtvezels. De Ecowood Plus, een variant op de Ecowood collectie, is een lichtere variant waardoor deze op bredere panelen geleverd kunnen worden.

Jasno Blinds

Met Jasno blinds (beter bekend als de houten jaloezieën) creëer je een bijzondere sfeer in iedere ruimte van jouw huis. Met onze jaloezieën kun je eenvoudig spelen met de lichtinval. Doordat Jasno haar hout kwartiersgewijs uit de boomstam zaagt trekken de lamellen niet krom, ideaal!