Stijl&Co is de Eleonora specialist in de regio Helmond, Deurne en Gemert

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist voor Eleonora voor de regio Helmond, Deurne en Gemert. Stijl&Co biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentaties van Eleonora meubels, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar nieuwe Eleonora meubels. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken. Wij helpen u graag.

Nieuwe Eleonora meubels?

Er valt heel wat te kiezen bij Stijl&Co

Bekijk de vele mogelijkheden van Eleonora. Stijl&Co biedt u de meest uitgebreide collecties meubelen in de regio Helmond, Deurne en Gemert. Eleonora is het internationale lifestylemerk. De keuzemogelijkheden op het gebied van kleuren en materialen maakt Eleonora tot een compleet en uniek meubelmerk. Het is geschikt voor zowel jong als oud vanwege de vele mogelijkheden. Eleonora creëert een rustgevend en gezellige sfeer waar u zich thuis kunt voelen. Niets is fijner dan thuiskomen en ontspannen in een ruimte die helemaal voldoet aan uw persoonlijke wensen. Bij het samenstellen van de collectie staan functionaliteit en kwaliteit centraal.

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist voor Eleonora in de regio Helmond, Deurne en Gemert.

Met onze uitgebreide collecties, gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders hebben wij alles in huis voor een mooi thuis. We geven je graag een persoonlijk advies over de keuze van jouw nieuwe meubels en accessoires.
Ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

Ik wil productadvies.

Dat geven we graag in onze winkel of bij jou thuis.

Wij maken graag tijd voor een écht passend kleur- en materiaaladvies én een prijsopgave op basis van onze 7 zekerheden. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.