Onze collectie Dutch Bone bestaat uit betaalbare meubels en accessoires. Dutch Bone meubels en accessoires zijn handgemaakt en gekenmerkt door retro designs en buitenlandse culturen. Shop Dutch Bone meubels en accessoires bij Stijl & Co, grootste dealer Dutch Bone uit de regio Helmond, Gemert en Deurne.

Dutch Bone

Unieke combinatie van ambacht en industrie

Trendy meubels en accessoires

Meubels en woonaccessoires met een ziel, een eigen signature vervaardigd uit een unieke combinatie van industrie en ambacht. Dat is wat Dutchbone zo uniek maakt. Collecties zijn geinspireerd op verre reizen en verschillende culturen. Of je nu woont in een woonboot in Amsterdam of in een loft in New York, Dutchbone is er voor iedereen.

Dutchbone ♥ Vtwonen

Wanneer we Vtwonen kijken worden we allemaal stiekem een beetje jaloers op al die prachtige interieurs. Maar dat is eigenlijk helemaal nergens voor nodig. Al die prachtige meubels en accessoires uit Vtwonen vind je gewoon bij Stijl & Co. Ook Dutchbone is een geliefd merk bij de stylisten van het populaire tv-programma. In vrijwel iedere aflevering wordt er wel iets gebruikt van dit trendzettend merk. Dus wil jij zelf ook zo'n gaaf interieur ga dan gewoon lekker naar je favoriete woonwinkel: Stijl & Co!

Stijl & Co, premium dealer van Dutchbone

Met veel trots mogen we vertellen dat wij premium dealer zijn van Dutchbone. Dat houdt in dat wij de meest volledige en exclusieve collectie van Dutchbone in huis hebben. Daarnaast krijgen we voorrang in levering waardoor jij kunt genieten van snelle levertijden.


Dutch_Bone.jpg