Stijl&Co is de Cassenz specialist in de regio Helmond, Deurne en Gemert

Een goede nachtrust is is essentieel voor je gezondheid en welzijn. Voel je beter, productiever en sterker met een hoofdkussen en dekbed van Cassenz. Dankzij de beste materialen en vullingen slaap je sneller en dieper. Gegarandeerd. Stijl&Co is de erkende interieurspecialist voor Cassenz voor de regio Helmond, Deurne en Gemert. Stijl&Co biedt een uitgebreid aanbod Cassenz kussens en dekbedden, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u kunnen adviseren over Cassenz kussens en dekbedden. Bezoek onze woonwinkel ons of maak een afspraak. Wij helpen u graag.

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist in Cassenz kussens en dekbedden in de regio Helmond, Deurne en Gemert.

Met onze uitgebreide collecties, gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders hebben wij alles in huis voor een mooi thuis. We geven je graag een persoonlijk advies over de keuze van jouw nieuwe Cassenz kussens en dekbedden.
Ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

Ik wil productadvies.

Dat geven we graag in onze winkel of bij jou thuis.

Wij maken graag tijd voor een écht passend kleur- en materiaaladvies én een prijsopgave op basis van onze 7 zekerheden. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.