Stijl&Co is de By Boo specialist in de regio Helmond, Deurne en Gemert

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist voor By Boo voor de regio Helmond, Deurne en Gemert. Stijl&Co biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentaties van By Boo, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die jou helpen bij het realiseren van de beste deal als je op zoek bent naar nieuw By Boo accessoires. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij jou een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken. Wij helpen je graag.

Nieuwe By Boo accessiores?

Er valt heel wat te kiezen bij Stijl&Co

Bekijk de vele mogelijkheden van By Boo. Stijl&Co biedt de meest uitgebreide collecties accessoires in de regio Helmond, Deurne en Gemert By Boo is het internationale lifestylemerk. De keuzemogelijkheden op het gebied van kleuren en materialen maakt By Boo tot een compleet en uniek merk. Het is geschikt voor zowel jong als oud vanwege de vele mogelijkheden. By-Boo is een jong, maar nu al erg bekend Nederlands A-merk in meubels en accessoires. Onze By-Boo collectie vertegenwoordigd innovatieve kleinmeubelen en accessoires met een eigenzinnig karakter. De patchwork karpetten zijn een geliefd stijlobject in de Nederlandse huiskamers. Niets is fijner dan thuiskomen en ontspannen in een ruimte die helemaal voldoet aan jouw persoonlijke wensen. Bij het samenstellen van de collectie staan functionaliteit en kwaliteit centraal.

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist in By Boo in de regio Helmond, Deurne en Gemert.

Met onze uitgebreide collecties, gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders hebben wij alles in huis voor een mooi thuis. We geven je graag een persoonlijk advies over de keuze van jouw nieuwe vloer of raamdecoratie.
Ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

Ik wil productadvies.

Dat geven we graag in onze winkel of bij jou thuis.

Wij maken graag tijd voor een écht passend kleur- en materiaaladvies én een prijsopgave op basis van onze 7 zekerheden. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.