Stijl&Co is de Blond Amsterdam specialist in de regio Helmond, Deurne en Gemert

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist voor Blond Amsterdam voor de regio Helmond, Deurne en Gemert. Stijl&Co biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentaties van Henders & Hazel klassieke en landelijke meubels, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die je helpen bij het realiseren van de beste deal als je op zoek bent naar nieuwe Henders & Hazel meubels. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij je een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken. Wij helpen je graag.

Nieuw Blond Amsterdam?

Er valt heel wat te kiezen bij Stijl&Co

Bekijk de vele mogelijkheden van Blond Amsterdam. Stijl&Co biedt de meest uitgebreide collectie accessoires in de regio Helmond, Deurne en Gemert Mensen blij maken met kleurrijk en vrolijk servies. Dit is het motto van Blond Amsterdam In het begin bestond de collectie enkel uit theepotten, mokken en schilderijen. Inmiddels heeft Blond Amsterdam een breed assortiment met accessoires, servies, textiel, verzorgingsmiddelen en thee. In onze winkel vind je een gezellige afdeling met daarin een ruime collectie Blond Amsterdam.

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist in Blond Amsterdam in de regio Helmond, Deurne en Gemert.

Met onze uitgebreide collecties, gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders hebben wij alles in huis voor een mooi thuis. We geven je graag een persoonlijk advies over de keuze van jouw nieuwe vloer of raamdecoratie.
Ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

Ik wil productadvies.

Dat geven we graag in onze winkel of bij jou thuis.

Wij maken graag tijd voor een écht passend kleur- en materiaaladvies én een prijsopgave op basis van onze 7 zekerheden. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.