Stijl&Co is de Beddinghouse specialist in de regio Helmond, Deurne en Gemert

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist voor Beddinghouse bed- en badlinnen voor de regio Helmond, Deurne en Gemert. Stijl&Co biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Beddinghouse, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die je helpen bij het realiseren van de beste deal als je op zoek bent naar bed- en badlinnen. Kies je voor Beddinghouse, dan kies je voor mooie stoffen en mooie dessins. Wij nemen jouw keuze voor Beddinghouse graag serieus. Daarom adviseren we jou een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.

Nieuw bedlinnen van Beddinghouse?

Er valt heel wat te kiezen bij Stijl&Co

Bekijk de vele mogelijkheden van Beddinghouse. Stijl&Co biedt de meest uitgebreide collecties bedlinnen in de regio Helmond, Deurne en Gemert

  • Vele dessins, vele stoffen

    Beddinghouse biedt dekbedovertrekken in vele dessins en op vele verschillende soorten stoffen. Katoen, katoen-satijn of juist warm flanel? Het is allemaal mogelijk.
  • De laatste trends

    De veelzijdige collecties van Beddinghouse richten zich op de laatste trends op mode- en interieurgebied. Voor iedere interieurstijl is er een dekbedovertrek.
  • Partner van Better Cotton

    Meer dan 90% van de producten van Beddinghouse wordt gemaakt van katoen, daarom zijn ze partner van Better Cotton voor verduurzaamde katoenproductie.

Stijl&Co is de erkende interieurspecialist in Beddinghouse in de regio Helmond, Deurne en Gemert.

Met onze uitgebreide collecties, gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders hebben wij alles in huis voor een mooi thuis. We geven je graag een persoonlijk advies over de keuze van jouw nieuwe vloer of raamdecoratie.
Ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

Ik wil productadvies.

Dat geven we graag in onze winkel of bij jou thuis.

Wij maken graag tijd voor een écht passend kleur- en materiaaladvies én een prijsopgave op basis van onze 7 zekerheden. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.