Auping, koninklijk slapen op duurzaam en hoge kwaliteit matrassen, bedden en boxsprings. Bij Stijl & Co in Helmond vindt u een ruime slaapafdeling met een ruime collectie auping. Naast bedden, boxsprings en matrassen hebben wij ook een ruime collectie Auping beddengoed in onze collectie.

Auping

Grootste aanbieder Auping matrassen en boxsprings van Helmond

De kwaliteit van je slaap verbetert sterk als je gedurende de nacht moeiteloos draait. Dit stimuleert de bloedcirculatie en zorgt voor soepele gewrichten. Het is belangrijk dat een matras de ondersteuning geeft die past bij jouw gewicht, lengte, slaaphouding en stand van wervelkolom. Daarom maakt Auping gebruik van DPPS pocketveren en verdeeld deze onder in verschillende comfortzones. Naast een goede ondersteuning is ventilatie belangrijk om je lichaam op de juiste temperatuur te houden. Zo wordt je fris en uitgerust wakker.

*Wij gaan ruimte maken voor de nieuwe collectie Auping Boxsprings. Daarom vind je in onze Auping outlet 3 complete en nog zeer nieuwe boxsprings die weg mogen met 30% korting.

Auping matrassen

Onze nieuwe collectie Auping matrassen dragen nu nog beter bij aan een goede nachtrust.

  • Auping voorziet haar matrassen van afritsbare tijken waardoor het mogelijk is om deze uit te wassen. Bij de luxere matrassen kun je zelfs variëren in een ''coole'' tijk voor de warme zomerdagen en een ''warme'' tijk voor de koude winterdagen.
  • Vrij kunnen draaien tijdens de nacht draagt bij aan een goede nachtrust en ontlasting van de spieren. Daarom maakt Auping gebruik van dynamische pocketveren die uitstekend bijdragen een ondersteuning daar waar het lichaam dat wenst.
  • Enkel Auping maakt gebruik van natuurlatex in haar matrassen. Dit materiaal zorgt voor een uniek liggevoel met een goede balans van veerkracht en zachtheid
  • Auping matrassen zijn laag voor laag opgebouwd voor een nog beter slaapcomfort. Daardoor is het niet nodig om de matrassen te draaien of keren.

Auping bedden en boxsprings

Met de spiraalbodem van Auping ben je verzekerd van een goede ventilatie, maar ook verzekerd van een duurzaam bedbodem. Niet voor niets dat Auping levenslange garantie biedt op haar spiraalbodem. Onze collectie bedden en boxsprings komen in diverse soorten en maten. Hierbij kun je eindeloos variëren in kleuren, stoffen en hoofdborden. Wat deze boxsprings zo uniek maakt is dat ook deze voorzien zijn van een spiraal bodem, daardoor geniet je nog langer van een goed ventilerend bed.

Auping Bedtextiel

Niet alleen een goede ondersteuning en ventilatie helpen bij een goede nachtrust, maar ook een mooi bed en slaapkamer helpen hierbij. Auping ontwerpt twee keer per jaar een nieuwe collectie bedtextiel, geïnspireerd op de laatste woon- en designbeurzen in Milaan en Keulen. Ook de boxsprings en bedden zijn een lust voor het oog. Je kunt eindeloos variëren met kleuren en stoffen zodat jouw slaapwensen werkelijkheid worden. Kom gerust langs voor vrijblijvend slaapadvies.

Auping outlet

Bekijk onze collectie outlet matrassen van Auping met kortingen oplopend tot wel 30%. Gratis thuisbezorgd in onze regio!

Auping Outlet Afspraak maken

Kies een ander merk