Lampe berger geeft een geparfumeerde en persoonlijke sfeer in huis. Met een grote verscheidenheid aan soorten, vormen, materialen en stijlen past de collectie van Lampe Berger in ieder interieur. Lampe Berger verspreidt niet alleen een heerlijke geur, maar doodt ook vieze luchtjes

Lampe Berger

Parfum voor je huis

Lampe berger geeft een persoonlijke sfeer in huis. Met een grote verscheidenheid aan soorten geuren, branders, materialen en stijlen past de collectie van Lampe Berger in ieder interieur. Met meer dan 50 verschillende geuren geĆÆnspireerd op natuur van dichtbij en van verre oorden biedt Lampe Berger het meest uitgebreide assortiment in parfums.


Lampe Berger kwaliteitsgarantie

De gepatenteerde brander van Lampe Berger heeft een ongeƫvenaarde werking. De diffusie en katalyse schakelt alle moleculen uit die verantwoordelijk zijn voor ongewenste geuren in huis. Daardoor wordt de lucht niet alleen geparfumeerd maar ook echt gezuiverd. De parfumering is binnen de kortste keren voltooid en blijft gedurende lange tijd aanwezig, zelfs in grote ruimtes.

Lampe Berger test haar producten frequent en regelmatig. Daardoor kan Lampe Berger garanderen dat er tijdens de verbranding geen rook en verspreiding van BTEX (benzeen, styreen, naftaleen, formaldehyde en acetaldehyde) plaatsvindt. Hierdoor kun je zonder zorgen genieten van een heerlijke geur in huis.


werking_lampe_berger.png

Kies een ander merk