Luxaflex buitenzonwering

 

Wil je op zonnige en warme dagen de binnentemperatuur zo laag mogelijk houden? Dan is buitenzonwering onmisbaar.

 

Kies je voor handige knikarmschermen, strakke screens of ook voor veiligheid met onze rolluiken? Bij Stijl & Co / Covetex hebben we het allemaal. Wij bieden jou verschillende soorten buitenzonwering in diverse uitvoeringen. Keuze genoeg in kleuren en dessins en wij werken met kwalitatief goede merken en dat merk je.

Laat je inspireren!

buiten zonwering

terras zonwering

 

Wat is terraszonwering?

Terraszonwering wordt in Nederland vaak ‘zonnescherm’ of ‘knikarmscherm’ genoemd. Het wordt over het algemeen aan de gevel gemonteerd en overspant een terras of een balkon. Zo houd je de warmte buiten en de koelte binnen, en kun je heerlijk in de schaduw genieten van je terras.

Door de knikarmen kan je vrij onder het scherm doorlopen.

Een op maat gemaakt zonnescherm van Luxaflex® zorgt voor een betere temperatuur in huis en schaduw op je terras waardoor je optimaal geniet van huis en tuin, van lente tot nazomer.

luxaflex terras zonwering

rolluiken

Voordelen van rolluiken!

Luxaflex Rolluiken zorgen voor totale afsluiting. Geluiden worden gedempt en zonlicht blijft buiten. Rolluiken bieden verder ook extra veiligheid en maken je huis een minder aantrekkelijke prooi voor inbrekers. Het rolluik kan worden opgebouwd uit 38 of 54 mm hoge lamellen, is solide en nauwelijks vervormbaar. Onze Rolluiken zijn extra sterk en beveiligen tegen inbraak. Door het toepassen van anti-dreun folie wordt het geluid gereduceerd bij hevige neerslag. Standaard worden ze aangedreven met een Somfy motor.

luxaflex rolluiken 2
luxaflex rolluiken

buitenjaloezieën

Uitmuntend in licht- & warmteregulering

 

Buitenjaloezieën zijn jaloezieën voor buiten en zijn de meest directe vorm van zonwering. Door het gebruik van de beste materialen zijn ze bestand tegen elk weertype. De gebruikte kunststof onderdelen zijn glasvezel-versterkt en uv-bestendig.

Doordat wij onze buitenjaloezieën uitvoeren met onze unieke standaard 40 graden stelling van de lamellen, wordt de ruimte niet geheel verduisterd bij het neerlaten van de buitenjaloezieën. Zo beschermen we je interieur tegen uv-straling.

luxafles buitenzonwering

Screens

Zijn screens zonwerend?

 

Met screens voor buiten, ook wel verticale zonfilters of vlakhangende zonwering genoemd, zorg je ervoor dat jouw woning zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar lekker koel blijft. Je geniet van optimale filtering van zonlicht en warmte, voorkomt hinderlijke schitteringen op je televisie of computer. Bovendien houd je zicht naar buiten zonder inkijk.

luxaflex screens
luxaflex screens 2

Markiezen

 

Kies jouw ideale markies!

Kies je voor een natuurlijke, klassieke markies met een houten frame? Of ga je voor de onderhoudsvriendelijke aluminium variant? Het is een kwestie van smaak: beiden zijn duurzaam, lichtecht, slijtvast en en worden op maat gemaakt.

luxaflex markiezen

Serrezonwering – Terrasoverkappingen

Bescherm je interieur en houd je huis koel!

Luxaflex Serrezonwering en Terrasoverkappingen vormen als het ware een warmte- en lichtreducerend schild boven of rondom terras of serre. Het product beschermt je interieur en houdt je huis koeler, zodat je optimaal kunt genieten van je serre. Met Tecto Pergo (een zonwerende overkapping) en Tecto Serra™ Zonwering (een warmte- en lichtreducerend schild voor op de serre of veranda) biedt Luxaflex een mooie, stabiele oplossing voor lange zomerdagen én de dagen in het voor- en naseizoen als je enige beschutting wenst.

serre zonwering luxaflex
serre zonwering luxaflex 2

vensterzonwering

Wat is vensterzonwering?

Vensterzonwering is, de naam zegt het eigenlijk al, zonwering die speciaal geschikt is voor vensters. De zonwering heeft vaste armen (geen knikarmen) en is daardoor stabiel, windvast en licht bedienbaar, vaak met een stang- of bandbediening, maar natuurlijk ook elektrisch.

vensterzonwering luxaflex