• Inspirerende Luxaflex® Adviesweken

Luxaflex® inspiratie en voordeel.

Of je nu op zoek bent naar een oplossing voor het draai-kiepraam op de slaapkamer, zonwering zoekt voor de woonkamer of de perfecte balans wilt tussen privacy en daglicht. Je vindt het in onze Luxaflex® collectie. Van vouwgordijnen tot jaloezieën en van horren tot plissé gordijnen. Luxaflex® staat niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor personalisering. Je kunt jouw Luxaflex® product helemaal naar smaak aanpassen. Bij Stijl&Co hebben we niet alleen de meest uitgebreide collecties en stalenpresentaties van Luxaflex®, maar ook gediplomeerde stylisten die jou helpen bij het realiseren van de beste deal als je op zoek bent naar nieuwe binnenzonwering.

Profiteer hieronder van de acties die we in oktober hebben van de populairste Luxaflex® producten.

Of laat je inspireren op het gebied van Luxaflex® en ontdek de nieuwste tips en trends! Vraag nu jouw gratis Luxaflex® Inspiratie Magazine aan of haal hem op in onze winkel! Je kunt 'm hier ook online bekijken

Vraag nu het magazine aan!
boordevol tips & trends

Ik wil het gratis Luxaflex® magazine!

Vul het formulier in en wij sturen het magazine naar je op!

Laat hieronder je gegevens achter en wij sturen het Luxaflex® magazine naar je op. Liever afhalen en direct de Luxaflex® collectie bewonderen? Kom dan naar onze winkel!