de interieurtrends van 2018 bohemian

Een Bohemian interieur

Zo doe je het!

Ook deze zomer is de interieurtrend Bohemian weer helemaal ‘’hot and happening’’. In deze trend kun je lekker los gaan en is eigenlijk niets te gek. Combineer verschillende kleuren met toffe prints, maar zorg ervoor dat het altijd blijft passen bij natuurlijke tinten en materialen

Maar hoe zorg je er nou voor dat je zelf zo’n toffe Bohemian stijl in huis krijgt? Wij helpen je graag een handje mee!

  • Start met het uitzoeken van bijpassende kleuren en prints. Haal wat kleurenstalen op bij de bouwmarkt en combineer deze met prints uit een behang stalenboek. Als het dan goed combineert, dan is dit ook wanneer je het groter aanpakt.
  • Wanneer je verf en behang hebt uitgekozen ga je terug naar de basis van je interieur: de vloer. Een bijpassend vloerkleed is geeft echt die Bohemian feel. Zeker wanneer je kiest voor een vloerkleed van rotan of sisal.
  • Bohemian is een stijl die dicht bij een eigen cultuur komt. Het heeft veel karakter. Daarom is het leuk om items te vinden met een verhaal erachter. Bijvoorbeeld een leuke hoed of plaid die je op vakantie in Spanje hebt gekocht. Het maakt je interieur ook meteen een stuk persoonlijker waardoor jij je lekker thuis voelt.
  • Een ding wat absoluut niet mag ontbreken is het groen in huis. Planten zijn niet alleen goed voor het klimaat en akoestiek in huis, maar maken je ook gelukkig! Daarnaast zijn ze gewoon prachtig en combineren ze lekker weg in de Bohemian stijl.

Wil jij graag hulp met het inrichten van je woning? Wij geven een interieuradvies bij jouw thuis en stellen graag een compleet plan met je op inclusief kleuren- en materiaalplan, floorplan en moodboard.

Maak een afspraak met een van onze interieurcoaches