Tips en tricks met woonaccessoires en meubels om je huis op te fleuren.

Blogs

Niets is leuker dan het thuis gezellig maken op je eigen manier. Wij helpen je daar graag bij met leuke interieurtips, de laatste interieurtrends en uitdagende ''do it yourselfs''

Deze vloeren zijn geschikt voor de keuken en badkamer

De keuze voor een bepaalde vloer is natuurlijk sterk afhankelijk van de ruimte waar een vloer komt te liggen. Twee ruimtes in huis die bijzondere aandacht behoeven zijn de badkamer en keuken. We vertellen je graag welke vloeren uit onze collectie geschikt zijn voor deze ‘vochtige ruimtes’.

Lees verder

5 tips voor het kiezen van de juiste gordijnen

Door de ruime keuze in gordijnstoffen en de vele montage mogelijkheden is het uitzoeken van nieuwe gordijnen alles behalve eenvoudig. Daarom is het verstandig om voorbereid op pad te gaan, bijvoorbeeld met onze 5 tips voor het kiezen van de juiste gordijnen.

Lees verder

Alles wat je moet weten voor een goede nachtrust

Bijna 1 op de 3 Nederlanders krijgt te kampen met slaapproblemen. Maar de kwaliteit van onze slaap gaat hand in hand met de activiteiten die we overdag doen. Te weinig of slechte slaap kan veel vervelende gevolgen hebben. Genoeg reden om afscheid te nemen van je slaapproblemen.

Lees verder

Welke vloeren zijn geschikt voor vloerverwaring?

De winter is in volle gang en het is wel zo fijn om er dan warmpjes bij te zitten. Met vloerverwarming bijvoorbeeld. Een comfortabele en duurzame oplossing voor een warm huis. We vertellen je in dit blog graag welke vloeren geschikt zijn voor vloerverwarming.

Lees verder

6 tips voor een goede luchtkwaliteit in huis

We brengen veel van onze tijd door in huis. Een schone lucht draagt bij aan een goede gezondheid, niet onbelangrijk dus. Een luchtreiniger helpt, maar ook goede ventilatie en planten in huis zorgen voor een betere luchtkwaliteit. Wij hebben een aantal tips voor jou op een rijtje gezet

Lees verder

5 Tips voor werken vanuit thuis

We werken steeds vaker vanuit huis. Fijn, want dan kun je jouw kantoorruimte inrichten zoals jij het wil. Of je nu een aparte kantoorruimte in huis hebt met een lekker groot bureau, een plekje in de woonkamer of onder de loze ruimte onder de trap. We delen in dit blog onze tips voor een stijlvolle en praktische werkplek.

Lees verder

2019, een frisse start

Een nieuw jaar, een nieuwe start. Dit is het moment om die lang liggende klus, die kale hoek en lelijke vloer aan te pakken. Maar een goede voorbereiden is het halve werk. Wij helpen je daar graag bij!

Lees verder

5 Tips voor een kleine ruimte

Heb jij in huis een kleine ruimte die je graag groter wil laten ogen? Dan hebben wij 5 handige tips voor je om dit voor elkaar te krijgen.

Lees verder

Dit zijn de interieurtrends van 2019

2019 staat alweer voor de deur. Hoog tijd om de interieurtrends alvast op een rijtje te zetten. Dit jaar zien we een aantal oude bekenden maar ook hele toffe nieuwe trends. Genoeg reden om lekker aan de slag te gaan in huis.

Lees verder

Creatief met kerst

Kerst staat alweer voor de deur. Dat betekend dat het hoog tijd wordt om je huis ''kerst-ready'' te maken. Maar wil jij dit jaar iets anders doen dan je buren, familie en vrienden? Dan hebben wij 3 leuke tips voor je!

Lees verder

Hij is er weer: Bohemian

Kun je geen genoeg krijgen van uitsprekende kleuren, toffe prints en natuurlijke materialen? Dan hebben we goed nieuws! Want ook deze zomer kan je weer lekker los met de Bohemian interieurtrend

Lees verder

Geometrische vormen: durf jij het aan!?

Een veel voorkomende interieurtrend van dit jaar zijn de geometrische vormen. Maar durf jij het aan? Wij helpen je graag een handje op weg.

Lees verder

Ga los met Colourblocking!

Ben je niet bang voor een beetje kleur? Dan is de woontrend Colourblocking zeker iets voor jou. Lees snel meer!

Lees verder

Dé interieurtrend van 2018: hout

In ieder huis vind je wel iets van hout. Waarom is het dan juist dit jaar een trend aan het worden? We leggen het je graag uit

Lees verder
Blijvertje: Marmer

Ook in 2018 is marmer nog erg geliefd

Ook dit jaar mogen we nog genieten van het prachtige materiaal marmer. Bij steeds meer merken en in steeds meer producten zie je dit materiaal terug. Gelukkig maar, want dan wordt het voor iedereen toegankelijk.

LEES VERDER
Eclectisch interieur

4-stappenplan: Eclectisch interieur

Met uitstek een van de leukste interieurtrends van het moment: Eclectisch. Maar wat is het nou precies en veel belangrijker nog: Hoe pas je het zelf toe? Aan de hand van een handig 4 stappenplan laten we zien hoe je jouw huis omtovert tot een prachtig Eclectisch interieur.LEES VERDER

5 redenen waarom je niet genoeg groen in huis kunt hebben

Planten zijn niet alleen erg leuk in huis, maar hebben daarnaast ook een positief effect op de gezondheid en gemoedstoestand van de mens. Hieronder vind je een aantal redenen waarom je zoveel mogelijk groen in huis moet halen.Lees verder
Vintage woonkamer

De voordelen van een vloerkleed

Een vloerkleed is bepalend voor de uitstraling in huis. Maar wat voor vloerkleed past nou bij jouw interieur en welke opties heb je? Dat leggen we je graag uit!

lees verder