Dat doe je met behang
Statement of subtiel?

Dat doe je met behang

Behang is het ideale middel om een statement met je interieur te maken. Vooral als je graag regelmatig een frisse wind door je huis laat waaien. Het fijne aan behang is dat het trendproof is. Heb je genoeg van die urban print en wil je gaan voor een ander patroon? Geen probleem. Met behang zorg je razendsnel voor een nieuwe look.

We ♡ behang! Onze experts kunnen jou er alles over vertellen en nemen je graag mee in de wereld van onze ruime collectie van A- merken als Arte, Élitis, Hooked on Walls, Masureel en Eijffinger.

Kleuradvies bij Stijl&Co

Je wilt dat ene wandje graag een kleur geven? Je twijfelt over gekleurde kozijnen? Misschien is grijs wel iets voor de hal? Kleuren bepalen ons interieur. En dat niet alleen, ze hebben ook invloed op jouw humeur. Zo kom je tot rust door de kleur groen, zorgt geel voor een energieboost en krijg je door bruin een veilig gevoel. Bij Stijl & Co adviseren we je graag over de kleur die past bij jouw interieur. We kunnen elke gewenste kleur voor je mengen.

Wil jij je interieur veranderen en kan je daarbij inspiratie, advies en een stappenplan gebruiken? Kom naar de woonwinkel en kies samen met onze interieurstylist uit alle kleurstalen en behangboeken jouw nieuwe thuis.

advies felicia 3
Wandbekleding…