PVC vloeren

Pvc-vloeren zijn momenteel erg populair. Niet gek want deze harde kunststof vloer kent vele voordelen! Kenmerken van een pvc-vloer zijn: geluiddempend, zeer geschikt voor vloerverwarming (warmte isolerend), sterk en waterafstotend. Daarnaast zijn ze erg onderhoudsvriendelijk!

Pvc-vloeren zijn er in verschillende patronen. Onze collectie kent een breed aanbod van hout-look pvc. Maar er zijn ook vele andere patronen. Wij verkopen onder andere de toonaangevende merken Coretec, Therdex, Moduleo, Montinique en natuurlijk de Aanhuis collectie.

Met onze jarenlange ervaring in het leggen van PVC en andere vloeren wordt uw vloer professioneel gelegd en wordt u volledig ontzorgd.

tarkett_chatillon_oak_beige_pvc_24535062_210218-99159
tarkett_highland_oak_pvc_24514116_desso_rodin_9115_210218-99114

Tapijt

Ga jij het liefst voor een warme en behaaglijke vloer? Dan is tapijt een geschikte optie!
Tapijt is er in verschillende vormen en maten; hoogpolig, lekker zacht aan de voeten of een wat steviger laagpolig tapijt die voor een goede grip zorgt wanneer je eroverheen loopt. Ook zorgt tapijt voor een goede akoestiek en is geluiddempend.

Binnen onze collectie zijn er heel veel mogelijkheden. Tapijt is er namelijk in verschillende kwaliteiten, poolhoogtes, patronen en materialen. Van mooie natuurlijke materialen zoals wol en sisal tot kunststof textiele die weer kleur echter blijven en vele gemixte samenstellingen ertussenin. Er is een enorme keuze in kleur of naar wens zelfs een patroon. We vertellen je graag over de mogelijkheden en eigenschappen van de verschillende kwaliteiten. Laat je door onze professionals adviseren over wat er in de betreffende ruimtes het meest geschikt is.

Veel van onze vloerbedekkingen zijn ook geschikt voor vloerverwarming en voor op een trap.
Ook voor het bekleden van trappen bent u dus bij ons aan het goede adres!

Daarnaast kunnen we ook maatwerk karpetten leveren van onze gehele tapijtcollectie.

Bij Stijl & Co hebben we tapijten van onder andere de merken Desso, Van Besouw, Jabo, Belakos, nouwens bogaers en Interfloor.

desso-natural-shades-1321_190404-64653
desso-art-deco_2022_191022-3233

Linoleum

Een eerlijke, bewuste en duurzame keuze.

Marmoleum wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen (lijnzaadolie, hars, houtmeel en jute). En is volledig biologisch afbreekbaar. Daarnaast worden deze vloeren van Forbo gemaakt in een fabriek die op 100% groene energie draait!

Marmoleum is verkrijgbaar in verschillende motieven en vele kleurstellingen. Het is van nature een antibacteriële vloer en wordt daarom veel in ziekenhuizen en scholen toegepast. Ook voor vloerverwarming is marmoleum zeer geschikt.

Voor het leggen van marmoleum moet de ondervloer geëgaliseerd worden. Ook dit wordt door onze professionals gedaan.

parade-paris-192-191-195_200811-086559

Laminaat

Laminaat is een harde kunststof vloer die met een clicksysteem gelegd kan worden.

Vooral in hout-look patronen is er binnen onze collectie een heleboel keuze.
Voordelige eigenschappen van laminaat zijn; gemakkelijk te plaatsen, erg onderhoudsvriendelijk  en gaat jarenlang mee.

Verhuisplannen? Een mooi laminaat kan gewoon weer meegenomen en opnieuw gelegd worden.
Ga zelf aan de slag met het leggen of laat je ontzorgen door onze vloer-experts.

laminart_manor-oak-natural_510013002_001

Vinyl

 

De vinyl vloeren zijn zacht verend, comfortabel én heel stil. Daarnaast is het de perfecte basis voor een interieur dat eruit mag springen. Houtstructuur, betonlook of een opvallende kleur – voor elke smaak en woonstijl is er wel een mooie vinylvloer te vinden. Vinylvloeren zijn daarnaast onderhoudsvriendelijk en bestand tegen water door de sterke top- en beschermlaag. In onze collectie vind je vinyl van Forbo onder de naam Novilon, Interfloor en ons eigen private label.

premium-vinyl-ancares_grege_191022-3081
desso-silky-shades_8214-oceaan_190404-64666b

Vloerkleden

 

Een vloerkleed is niet alleen mooi, maar ook heel praktisch.

Een mooi vloerkleed zorgt voor sfeer en warmte, maar draagt ook bij aan een betere akoestiek. In onze ruime collectie vloerkleden zit voor iedereen wat bij!

Opzoek naar rechthoekig, rond, vierkant, of een andere vorm zoals bijvoorbeeld organisch? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bij Stijl & Co vind je jouw droomvloerkleed. Wij verkopen vloerkleden van de beste A-merken als Desso, Van Besouw, Jabo, Belakos, Carpet Rebel, Brinker en nog meer! Bijna alle vloerkleden zijn volledig op maat te maken, dus precies passend in jou interieur.

 

 

parade-paris-172_200811-086589
KendixAllure_2022_roomset_Arita91_Kreda02

Trapbekleding

 

Met trapbekleding werk je elke trap af naar jouw persoonlijke smaak.

Zo wordt de trap een echte blikvanger, die past bij je interieur. Naast tapijt kun je ook denken aan hout, vinyl of pvc als trapbekleding. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen. In onze collectie vind je onder meer trapbekleding van onze leveranciers Jabo, Desso, Bonaparte, Parade en Van Besouw

desso-shades_aa28-9526_161206-5965

Click PVC

 

Het nieuwste op het gebied van pvc vloeren, COREtec. De merknaam voor click-pvc vloeren met vele voordelen. Naast dat COREtec net als alle andere pvc vloeren onderhoudsvrij zijn, zijn deze pvc vloeren ook nog eens waterbestendig.

Daarnaast heeft COREtec een ondervloer met kurk, wat de vloer flexibel maakt en zich samenvoegt met de ondergrond. De dikke onderlaag zorgt ervoor dat je oneffenheden in de vloer niet meer door de pvc vloer zult zien. Je vloer laten egaliseren, of een ondervloer te leggen is bij COREtec pvc vloeren niet nodig. Nog een groot voordeel is dat de vloer gelijk geluiddempend is en goed te gebruiken is in combinatie met vloerverwarming.

click pvx

Dé vloeren specialist