stalen deuren

 

Stalen deuren zijn de laatste jaren ontzettend populair geworden en dat is niet gek! De stalen deuren passen perfect bij een industrieel, modern of chique woonstijl. Ook zijn de deuren makkelijk te integreren in andere woonstijlen.

Combineer het chique grafietzwarte, bronzen of witte metalen frame van deze deuren met je woning, voor een ruimtelijke uitstraling en extra lichtinval.

Je heb keuze uit verschillende kleuren en glas soorten om deze stalen deuren perfect te combineren met interieur. Ook is de vlakverdeling, afmeting van de deur/pui en soort greep zelf te bepalen. De keuzes zijn eindeloos!

Dubbele stalen schuifdeur - Stijl & Co
Dubbele stalen schuifdeur open - Stijl & Co

opdekdeuren

 

Wil jij graag meer licht in de woonkamer? Dan zijn stalen opdekdeuren de perfecte oplossing! Vanwege de indeling met de rechthoekige glaspanelen komt de unieke uitstraling van het staal helemaal tot zijn recht. Benadruk de design look van jouw woninginrichting met stalen opdekdeuren in het zwart of wit. Kies bovendien uit verschillende soorten glas, van transparant tot gematteerd.

Opdekdeuren vallen niet in het kozijn maar worden altijd een stukje naar voren geplaatst, de deur komt op de rand van het kozijn te liggen.

Dubbele deur - Stijl & Co (2)

taatsdeuren

Ook de stalen taatsdeuren zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. In de kleuren zwart of wit en er zijn ook verschillende glassoorten beschikbaar van transparant tot mat of melkglas.

Bij taatsdeuren kan je de enkele deur of dubbele deur combineren met een vaststaand element. En er zijn nog veel meer variaties mogelijk.

Een stalen taatsdeur draait om een verticale as. Omdat de draaipunten aan de boven- en onderkant van de deur zitten heb je geen constructie nodig om de deur aan af te hangen. De taatsdeur monteer je in het plafond en de vloer. Hierdoor ontstaat een erg transparante, lichte en stijlvolle look. De taatsdeur ‘zweeft’ als het ware heel elegant boven de vloer, een echte eyecatcher in jouw kamer.

Een stalen taatsdeur draait heel ver door, om haar eigen as. Wanneer je dubbele stalen taatsdeuren plaatst zoals in deze woonkamer dan profiteer je maximaal van de breedte. Door de glazen panelen en de fraaie indeling lijkt de kamer extra ruimtelijk. Deze zwarte stalen taatsdeuren met een vaststaand element links en rechts laten nog meer daglicht naar binnen, ze zijn alternatief ook in het wit verkrijgbaar. Zo geniet je elke dag van de lichte, hartelijke sfeer in je woonkamer.

Dubbele stalendeur open - Stijl & Co

stompe deuren

 

Stompe deuren kunnen natuurlijk niet ontbreken in onze collectie! Een stompe deur valt geheel in het kozijn. Passen de beschikbare afmetingen bij de afmetingen van jouw kozijn? Dan is dit product geschikt voor jou! Je kiest bovendien niet alleen de juiste maat, het stalen frame is in verschillende kleuren verkrijgbaar en er zijn verschillende soorten glas waar je uit kan kiezen.

Onze vakmannen komen de deuren graag inmeten en monteren.

Het mooie aan een stompe deur is dat hij goed aansluit omdat hij in het kozijn valt. De stalen stompe deuren kunnen in een bestaand kozijn gezet worden. Op deze manier kan je zonder grote aanpassingen de look van jouw kamer veranderen. De oude deur eruit, de nieuwe stalen deur erin en klaar.

Dubbele deur - Stijl & Co
wil je meer weten

of ben je al helemaal verkocht?

Kom vrijblijvend naar onze winkel of maak een afspraak.

maak een afspraak